«Λιώνουν οι Κούκοι»: Η απρόσμενη έναρξη της Κατερίνας Καραβάτου γεμάτη υπονοούμενα

11:18 28/6/2021 - Πηγή: iPop

Όπως όλα δείχνουν και βλέπονται και την έναρξη των Κου Κου το πρωί της Δευτέρας, αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου από το Star, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς, όμως η έναρξη της εκπομπής τη Δευτέρα το πρωί μας έβαλε σε ακόμα περισσότερες σκέψεις.

Η εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου ρίχνει αυλαία στις 9 Ιουλίου και οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τον σταθμό να προσανατολίζεται

σε κάτι διαφορετικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, η παρουσιάστρια έχει ήδη αρχίσει να δέχεται τηλεφωνήματα από γειτονικά κανάλια.

Τι έγινε, όμως, στην έναρξη των Κου Κου και μας προϊδέασε για το ότι αποχωρεί η Κατερίνα Καραβάτου από το Star;

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε δίπλα από ένα γραφικό με ένα παγωτό αναποδογυρισμένο να λιώνει και είπε χαρακτηριστικά «Λιώνουν οι Κούκοι», σχολιάζοντας μετά από λίγο ότι η εκπομπή τελειώνει στις 9 Ιουλίου, μιλώντας υπό τους ήχους του τραγουδιού «Λιωμένο Παγωτό».

Δείτε τώρα κατάσταση… να έχει λιώσει το παγωτό μας. Δηλαδή, είναι αυτό κατάσταση; Και να μας έχει πέσει κι έτσι. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, λιώνουν οι Κούκοι. Μέχρι τέλος της σεζόν να βάλουμε και άλλα Ξύλινα Σπαθιά, μέχρι τις 9 Ιουλίου που τελειώνουμε, να το ευχαριστηθούμε.

Να θυμίσουμε πως πριν από περίπου 2 μήνες αποχώρησε ο Κρατερός Κατσούλης από την εκπομπή, για να ασχοληθεί περισσότερο με τις υποχρεώσεις του ως ηθοποιός, αφήνοντας στη θέση του παρουσιαστή μόνη της τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, έπειτα από επτά χρόνια.

Όσον αφορά το ποιος θα βρίσκεται στη θέση του παρουσιαστή στην πρωινή ζώνη του Star, το ρεπορτάζ του Έλα Χαμογέλα αναφέρει πως στο στόχαστρο του καναλιού μπήκε το ραδιοφωνικό δίδυμο της Χαλκίδας από τον Sok Fm, ο Γιώργος Κατρελιάς και η Ελίνα Παπίλα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Λιώνουν οι Κούκοι»: Η απρόσμενη έναρξη της Κατερίνας Καραβάτου γεμάτη υπονοούμενα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα