Μάνη: Η εκπληκτική πέτρινη τιρκουάζ φυσική πισίνα από ψηλά

17:33 31/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Μάνη είναι ένας από τους πιο διάσημους και πιο αγαπημένους προορισμούς, όχι μόνο της Πελοποννήσου, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. Είναι ο κατάλληλος προορισμός για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου και σίγουρα ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές με το αυτοκίνητο, διαθέτει μερικές εξαιρετικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, επιβλητικά τοπία και θέα που συγκλονίζει!

Αν, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι κατευθυνθείς

προς τα εκεί για διακοπές να είσαι σίγουρη πως θα απολαύσεις τις διακοπές σου στο έπακρο! Οι διακοπές στη Μάνη θα σου μείνουν αξέχαστες, γιατί φημίζεται για τις μαγευτικές παραλίες της με τα γαλαζοπράσινα νερά τους. Μήπως, όμως, σε έχει κουράσει ο κόσμος και θες να ζήσεις τις διακοπές σου πιο ερημικά;

Κάτω Σούνιο: οι κρυφές και ασφαλείς μοναχικές παραλίες που χωράνε μόνο δύο πετσέτες

Οι Up Stories σε βοηθούν να ανακαλύψεις την κρυφή πισίνα της Μάνης:

Αυτές είναι οι καθαρότερες παραλίες της Ελλάδας! Η λίστα με τις Γαλάζιες Σημαίες

Η ομάδα των Up Stories έχει έρθει για να εκπληρώσει την επιθυμία σου με ένα ολιγόλεπτο video στο Youtube. Αν έχεις παρακολουθήσει τα video τους θα γνωρίζεις πως η αγαπημένη τους ενασχόληση και μέσο αναζήτησης θεμάτων και εξερεύνησης της πανέμορφης χώρας μας είναι το Google Earth. Από αυτό πολλές φορές έχουν, αρχικά ανακαλύψει και αργότερα παρουσιάσει πολλά από τα θέματα που προβάλουν. Μια, όμως, από τις κορυφαίες ίσως ανακαλύψεις που έχουν κάνει είναι η ” Πέτρινη πισίνα της Μάνης” που σου παρουσιάζουν στο video τους.

Οι 20 καλύτερες παραλίες του κόσμου, σύμφωνα με το Tripadvisor

Πρόκειται για μια φυσική τιρκουάζ πισίνα που βρίσκεται καλά κρυμμένη στην, έτσι κι αλλιώς, πανέμορφη, πέτρινη και άγρια Μάνη. Παρακολούθησε το μαγικό video των Up Stories και έπειτα βρες το στίγμα της στους χάρτες της Google, προκειμένου να την επισκεφθείς και να απολαύσεις το πιο ξεχωριστό σου μπάνιο, σε μια ακόμα απερίγραπτα όμορφη γωνιά της υπέροχης χώρας μας.

Δες εδώ το video των Up Stories:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάνη: Η εκπληκτική πέτρινη τιρκουάζ φυσική πισίνα από ψηλά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα