Μας χρωστούν οι celebrities updates για την προσωπική τους ζωή;

19:42 4/8/2022 - Πηγή: iPop

Πότε επιτέλους θα πάψουμε να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων; Βγαίνει η μια μετά την άλλη οι περσόνες που απασχολούν αυτήν την περίοδο την επικαιρότητα και ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Χαρούμενες φωτογραφίες με τεστ εγκυμοσύνης και φωτογραφίες υπερήχων. Η άλλη χωρίζει και τα ξαναφτιάχνει και ξαναχωρίζει και όλα αυτά τα ανακοινώνει στο Instagram της για να μην μείνει κανείς με την απορία και κατόπιν όλα

αυτά γίνονται θέματα σε sites, εκπομπές ακόμα και στις ειδήσεις. Το ερώτημα μου είναι, χωρίς δείγμα σαρκασμού και ειρωνείας, πραγματικά, ποιος νοιάζεται;

Γιατί σε απασχολούν τόσο οι ζωές των άλλων;

Δεν θα την ανοίξω την κουβέντα πολύ, δεν θα επεκταθώ στους χωρισμούς και στα ζευγάρια αλλά στην μητρότητα. Θέλω σήμερα να μείνω περισσότερο στο κεφάλαιο μητρότητα και όλο αυτό που υπάρχει από πίσω της. Υπάρχει μια διάθεση κανιβαλισμού για τη γυναίκα σε όλες τις ηλικίες.

Παντρεύεσαι, σε κοιτούν στην κοιλιά και μετρούν μήνες για το πότε θα μείνεις έγκυος. Συζείς, το ίδιο. Περνά ο καιρός και δεν έχεις νέα από τον πελαργό και αρχίζουν οι ερωτήσεις: «Εσείς πότε με το καλό»; Όποτε θέλουμε! Κάνεις ένα παιδί, δεν προλαβαίνεις να ποδαρώσει το πρώτο, τσουπ οι ερωτήσεις: «Πότε θα κάνεις δεύτερο, μην το αφήσεις μόνο του».

Όλες εκείνες τις γυναίκες που προσπαθούν και δεν μπορούν, γιατί είναι και λίγο τύχη το να πιάσεις παιδί και αν δεν πιάσεις με την πρώτη άντε με τη δεύτερη, μετά ο παράγοντας άγχος αναλαμβάνει τα ηνία και άντε μετά να βγάλεις άκρη.

Pixnio

Η Chrissy Teigen και ο John Legend ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν ξανά γονείς με ό,τι αυτό συνεπάγεται μετά την απώλεια του βρέφους τους και η Chrissy χρειάστηκε να «δώσει εξηγήσεις» στο κοινό για όλα αυτά που βιώνει μετά τις ενέσεις και τις εξωσωματικές και γιατί ακόμα δεν το είχε ανακοινώσει. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έγκυος και με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram λέει στους φίλους της γιατί χάθηκε και μοιράζεται τα συναισθήματά της.

Παράλληλα όμως νιώθω ότι σε όλες αυτές τις ανακοινώσεις και χαρμόσυνες αναρτήσεις για το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο, χρειάζεται να δοθούν εξηγήσεις, να δοθούν διευκρινίσεις λες και προσπαθούν να προλάβουν τα κακεντρεχή σχόλια που θα γραφτούν από κάτω ή και που δεν θα γραφτούν, αλλά κάποιοι θα σκεφτούν.

Η άλλη πλευρά

Κάθε νόμισμα έχει δύο πλευρές, από τη μια είναι αυτή η ανείπωτη χαρά και η αναμονή της άφιξης ενός νέου ανθρώπου στον κόσμο και από την άλλη όλες αυτές οι μανούλες-παραδείγματα-προς αποφυγή που βλέπουμε καθημερινά σε παιδικές χαρές, παραλίες και σχολεία. Όλες αυτές οι μανούλες που είναι στα όρια του burn out, γιατί η γονεϊκότητα δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά ξεχνούν πόσο πολύ περίμεναν, πόσο πολύ λαχτάρησαν, πόσο πολύ το ήθελαν.

Αρκεί που η λεζάντα στην φωτογραφία γράφει #Feelingblessed #happymom. Σωστά; Το φαίνεσθαι για άλλη μια φορά και η ουσία περίπατο.

Ας ζήσει ο καθένας τη ζωή του

Οι διάσημοι που ακολουθείς είναι άνθρωποι, όπως εσύ και εγώ, με ανάγκες και συναισθήματα. Έχουν τη ζωή τους και τη δουλειά τους. Η δουλειά τους, τους έχει φέρει μπροστά στα φώτα και τους έχει κάνει γνωστούς πέρα από το κοντινό τους περιβάλλον.

Είτε έχεις παιδί είτε όχι, είτε προσπαθείς είτε δεν περνά αυτό από το μυαλό σου, ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του αγώνα μπροστά του να παλέψει και να ζήσει. Ακόμα και οι διάσημοι, που για αυτούς φαίνονται όλα πιο εύκολα και παραμυθένια, δεν είναι καθόλου έτσι.

Ζούμε ευτυχώς σε μια εποχή που όλα μπορούν να γίνουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Μην χάνεις το κουράγιο σου και πάψε να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους, διάσημους ή μη.

Αφήστε επιτέλους ήσυχους τους celebrities να ζήσουν την ζωή τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μας χρωστούν οι celebrities updates για την προσωπική τους ζωή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μας χρωστούν οι celebrities updates για την προσωπική τους ζωή;,