Μάθε πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε ένα νεογέννητο γατάκι

11:31 27/11/2014 - Πηγή: iPop

Έρωτας με την πρώτη ματιά. Ναι, έτσι το λένε και εσύ το έπαθες μόλις αντίκρισες τα γατάκια που γέννησε η μεγάλη γάτα της γειτονιάς σου. Αφού, λοιπόν, ξεχώρισες το πιο λευκό νεογέννητο γατάκι (από όλα τα υπόλοιπα) και αποφάσισες να το πάρεις σπίτι σου πρέπει να ξέρεις ότι τώρα ξεκινούν δύσκολα.

Όσα πρέπει να ξέρεις για ένα νεογέννητο γατάκι.Για να πάρεις το νεογέννητο γατάκι από την γλάστρα που το έχει η μαμά του μαζί με τα αδέρφια του πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός-η. Καλό θα ήταν να κάνεις κάποια στιγμή που η μαμά θα απουσιάζει γιατί αλλιώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σου επιτεθεί και
θα σε τραυματίσει.Όταν το πάρεις πρώτη φορά στην αγκαλιά σου βάλε το επάνω στο στέρνο σου για να νιώσει ζεστασιά και να ακούσει το χτύπο της καρδιάς του που θα του θυμίσει την μητέρα του.Όπως σου έχουμε πει και στο παρελθόν θα πρέπει να το βάλεις σε ένα ζεστό μέρος καλύτερα κοντά σε κάποιο καλοριφέρ και να το ταΐζεις με γάλα.Η ελάχιστη ημερήσια ποσότητα γάλατος που πρέπει να λαμβάνει είναι 50ml (3 κουταλιές της σούπας). Για να βρεις, όμως, την σωστή ποσότητα πρέπει να ζυγίσεις το γατάκι σου και να διαιρέσεις το βάρος του διά δύο. Αυτή την ποσότητα θα πρέπει να την μοιράσεις διά 6 έως 8 και να του την δίνεις κατά προτίμηση με σύριγγα ανά 2 με 3 ώρες.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Μάθε πώς πρέπει να συμπεριφερθείς σε ένα νεογέννητο γατάκι appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
χρώμα νεογέννητο γατάκι
Τυχαία Θέματα