Με μια δήλωσή της, η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον Bradley Cooper

20:42 14/12/2021 - Πηγή: iPop

Όταν είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στο “A Star is Born”, η σχέση Lady Gaga και Bradley Cooper είχε βγει στα πρωτοσέλιδα και όλοι έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.

Μάλιστα, το γεγονός ότι η συνεργασία τους στην ταινία και το ντουέτο τους συνέπεσε με τους χωρισμούς τους, ενίσχυσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι και έχουν έρθει πολύ κοντά.

Τώρα,

η Lady Gaga με μια ακόμα της δήλωση επιβεβαιώνει ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, αλλά σε φιλικό επίπεδο, αυτό που έλεγαν άλλωστε εξαρχής και οι δύο.

Σύμφωνα με όσα είπε η διάσημη star, πριν πάρει τον ρόλο για το House of Gucci πήρε τη γνώμη του Bradley Cooper, για τον εμπιστεύεται και υπολογίζει την άποψή του.

Στο podcast του Entertainment Weekly’s Awardist, μάθαμε, λοιπόν, ότι η σχέση Lady Gaga και Bradley Cooper είναι μια πολύ τρυφερή σχέση, γεμάτη αγάπη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Ο Bradley Cooper πίστεψε σε μένα για τον ρόλο της Ally Maine στο A Star Is Born. Ήταν η επιτυχία της καλλιτεχνικής μας συνεργασίας που με οδήγησε εδώ που βρίσκομαι τώρα. Έχω εμπιστευθεί τον Bradley για χρόνια και πάντα εκτιμούσα την υποστήριξή του και τις συμβουλές του, τις σκέψεις του για τις μελλοντικές μου προσπάθειες

Την ίδια στιγμή, πριν λίγο καιρό, ο Cooper είχε επαινέσει το ταλέντο της Lady Gaga και είχε μιλήσει για την εκπληκτική ομορφιά της εσωτερικά και εξωτερικά. «Είναι τόσο τρομερά χαρισματική και όμορφη. Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί, συνειδητοποίησα ότι ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά το τι μπορεί να κάνει και το επίπεδο δέσμευσής της».

Εμάς μας αρέσει αυτή η σχέση αγάπης και στήριξης που έχουν μεταξύ τους και γεμίζουμε με χαμόγελο κάθε φορά που διαβάζουμε δηλώσεις τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με μια δήλωσή της, η Lady Gaga επιβεβαίωσε ότι έχει μια πολύ τρυφερή σχέση με τον Bradley Cooper εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα