Μου χρωστάς ένα καλοκαίρι

20:28 12/6/2022 - Πηγή: iPop

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, ένα κεφάλαιο στην ζωή, που πονάει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μορφή έρωτα. Είναι ένας ανοιχτός λογαριασμός, ένα «γιατί ρε γαμωτό» που σε κυνηγά και δε σε αφήνει να ξεκολλήσεις. Να το δεχτώ για το χειμώνα, αλλά το καλοκαίρι πώς μπορείς να είμαστε χωριστά; Κάποτε με έκαιγε και εμένα ένας ανεκπλήρωτος έρωτας και μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ήταν ένα αρκετά επίπονο συναίσθημα γιατί είχε πάλη μέσα του. Πάλευα καθημερινά με το συναίσθημα, με τον εαυτό μου, με το να ρίξω

τα μούτρα μου με το να κάνω συνθηκολόγηση με το ίσως, θα δούμε, δεν ξέρω. Δεν ξέρω πώς διαλέγουμε ταίρι, υπάρχουν άπειρες απόψεις πάνω σε αυτό. Εγώ βάζω από όλα πιο πάνω τη χημεία και είναι κάτι που οι λέξεις είναι φτωχές να περιγράψουν.

Unsplash / Oziel GómezΟ ανεκπλήρωτος έρωτας

Εγώ όμως θέλω εσένα! Όσο ανώριμο και παιδικό μπορεί να ακούγεται από όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, εγώ θέλω εσένα και μπορεί να μην είχα ποτέ τα κότσια να στο πω κατάμουτρα, να σου πετάξω το μπαλάκι στο γήπεδό σου και να περιμένω να μου το πετάξεις πίσω.

Και ήρθε και άλλο ένα καλοκαίρι και εμείς δεν θα είμαστε ούτε και αυτό μαζί. Δεν θα μοιραστούμε ένα παγωτό χωνάκι, δεν θα πάμε διακοπές σε ένα ξενέρωτο νησί που διαλέγουν τα ερωτευμένα ζευγαράκια, δεν θα ξημερώσουμε αγκαλιά βλέποντας την ανατολή να βγαίνει μέσα από τα βουνά, δεν θα δούμε τον ήλιο να βυθίζεται μέσα στη ρυτιδιασμένη θάλασσα.

Μήπως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι είναι λίγο θάρρος; Η μοναδική ερώτηση που μπορεί να σε ενεργοποιήσει

Μόνο με εσένα

Δεν ξέρω γιατί, αλλά εγώ θέλω εσένα! Σε βάζω εδώ δίπλα μου και σου γράφω αυτά που δεν μπορώ να σου πω, σε βλέπω με το κεφάλι κατεβασμένο, να μην έχεις τίποτα να πεις, όπως πάντα, αλλά εγώ στα λέω και ξέρω πώς αυτό το πονεμένο κομμάτι της καρδιάς μου κουμπώνει μόνο με το δικό σου πονεμένο. Και πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι η ένωση μας θα ήταν αριστουργηματική.

Γιατί κανένας άλλος δεν έχει θέση δίπλα μου και καμία άλλη δεν έχει θέση δίπλα σου. Δεν υπάρχει άλλο ενδεχόμενο κανένα. Όσο και αν θέλω να αφήσω την καρδιά μου ελεύθερη το μυαλό παντα με σταματά. Κακός σύμβουλος το μυαλό, να μην το ακούς. Να αφήνεις την καρδιά μόνη της να καθαρίζει. Αυτή ξέρει καλύτερα.

Πώς να τα βγάλεις πέρα με έναν σύντροφο που υπεραναλύει τα πάντα

Τελικά είναι τόσο μεγάλο και πάντα έτσι θα μείνει

Οι μεγάλοι έρωτες μένουν για πάντα μεγάλοι όταν συνεχίζουν να κατοικούν στα όνειρα. Δεν ξέρουμε τι απέγινε η Σταχτοπούτα τελικά και η Χιονάτη. Κάποιος είπε ότι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Τι έγινε τελικά ο Πρίγκιπας; Παρέμεινε Πρίγκιπας όπως ήταν την πρώτη μέρα που τα «φτιάξανε» με τη Σταχτοπούτα; Οι μεγάλοι έρωτες μια μέρα πεθαίνουν και γίνονται κάτι άλλο, γίνονται αγάπη, γίνονται νοιάξιμο, γίνονται γαλήνη.

Το truly-madly-deeply ,αυτό που χάνεις τα μυαλά σου μια μέρα φεύγει και τελειώνει. Ακόμα και η Σταχτοπούτα μια μέρα τα πήρε με τον πρίγκιπα εγγυημένα. Στο χέρι σου είναι να κρατήσεις τη φλόγα ζωντανή. Θέλει καθημερινή δουλειά και αν δεν έχεις την δύναμη και το κουράγιο να δουλέψεις γι’αυτό δεν θα το ζήσεις.

Μη μου μιλάς για καλοκαίρια

Δεν ξέρω πώς θα καταλήξει, πού θα βγει αυτό, ξέρω ότι τα καλοκαίρια θα σε σκέφτομαι ακόμα περισσότερο. Τις ακρογιαλιές, τα κρασάκια στη βεράντα, την χαλαρή μουσική, τις αγκαλιές, τα φιλιά, τα μπάνια στη θάλασσα. Μέχρι να ξυπνήσουμε κάτω από τον ίδιο ουρανό, μέχρι να αγαπηθούμε δίχως λογική, δίχως τέλος, δίχως όριο. Εγώ και εσύ εσύ και εγώ, μόνοι πάνω στη γη.

Με όλη μου την αγάπη σε σένα που ονειρεύεσαι καλοκαίρια και ακρογιαλιές με αυτόν τον ένα και μοναδικό έρωτα της ζωής σου. Με την ελπίδα να είναι αυτό το καλοκαίρι που το «Αν» θα γίνει «Ναι» και οι καρδιές θα πάρουν το λόγο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μου χρωστάς ένα καλοκαίρι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα