Νέο ρεκόρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Για άλλη μία φορά γράφει ιστορία

11:45 1/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των Μιλγουόκι Μπακς με ένα τρίποντο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, 1/4, ο μπασκετμπολίστας έκανε τα πάντα στον αγώνα του με τους Νετς στο Μπρούκλιν, με την ομάδα του να επικρατεί με 120-119. Ο Γιάννης πέτυχε 44 πόντους, υπέγραψε το τελικό σκορ και έγραψε ιστορία!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 44 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ στη νίκη επί των Νετς.

Ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς

15 quotes που μας χάρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μας κάνει για άλλη μια

φορά να είμαστε περήφανοι που είναι δικός μας!

Παράλληλα, με ένα τρίποντο που πέτυχε ο Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία καθώς ξεπέρασε τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ και με 14.216 πόντους έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς.

«Όταν τελειώσω, μπορούμε να το συζητήσουμε, αλλά τώρα δεν υπάρχει χρόνος», είπε ο Αντετοκούνμπο, κοιτάζοντας μπροστά στον επόμενο αγώνα με τους Κλίπερς. «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν», συμπλήρωσε ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους άντρες της χρονιάς του GQ Magazine

Επόμενοι στόχοι για τον Γιάννη είναι η πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα ματς (έχει 652 και κυνηγάει τους Σίντνι Μονκρίφ που έχει 695 και Τζούνιορ Μπρίτζμαν που έχει 711), η πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα λεπτά (έχει 21225 με τον Μπομπ Ντάντριτζ στα 22094), η πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα καλάθια (έχει 5149 με τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ στα 5902), η πρώτη θέση στη λίστα με τις περισσότερες εύστοχες βολές (έχει 3473 με τον Σίντνι Μονκρίφ στις 3505), η πρώτη θέση στη λίστα με τα περισσότερα ριμπάουντ (έχει 6106 με τον Αμπντούλ-Τζαμπάρ στα 7161) και η πρώτη θέση στη λίστα με τις περισσότερες ασίστ (έχει 2998, με τον Πολ Πρέσι στις 3272).

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέο ρεκόρ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Για άλλη μία φορά γράφει ιστορία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νέο, Γιάννη Αντετοκούνμπο –,neo, gianni antetokounbo –