Ο Harry και η Meghan απορρίπτουν τη συγνώμη της «The Sun» για το χυδαίο άρθρο του Jeremy Clarkson – «Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων»

12:02 25/12/2022 - Πηγή: iPop

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex απέρριψαν τη συγγνώμη της βρετανικής εφημερίδας «The Sun» για τo προσβλητικό άρθρο του Jeremy Clarkson, χαρακτηρίζοντάς την «κόλπο δημοσίων σχέσεων» επισημαίνοντας μάλιστα ότι η εφημερίδα δεν επικοινώνησε μαζί τους για να εκφράσει τη λύπη της.

Στην εν λόγω στήλη, που έγινε το άρθρο με τα πιο πολλά παράπονα στην ιστορία της Βρετανίας, με περισσότερα από 17.500 άτομα να επικοινωνούν τους προβληματισμούς

τους, ο Clarkson έγραψε ότι ονειρευόταν την Meghan να παρελαύνει στις βρετανικές πόλεις και να ντροπιαστεί δημόσια.

Η «The Sun» ανακοίνωσε την Παρασκευή 23/12 ότι «λυπάται» για τη δημοσίευση του άρθρου, το οποίο έχει αποσυρθεί πλέον από τον ιστότοπο και το αρχείο της. Αντίστοιχα, ο Jeremy Clarkson, σε tweet του σχολίασε ότι «τρομοκρατήθηκε» από τον πόνο που προκάλεσε και δεσμεύτηκε «να είναι πιο προσεκτικός στο μέλλον».

Harry – Meghan: Απορρίπτουν τη συγνώμη της Sun για το άρθρο του Clarkson

Ο Harry και η Meghan ωστόσο από την πλευρά τους αποκάλυψαν ότι δεν έλαβαν καμία προσωπική συγγνώμη και δήλωσαν ότι δεν αναμένουν ότι η δημόσια αντίδραση θα προκαλέσει κάποια αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς.

«Το γεγονός ότι η Sun δεν επικοινώνησε με τη Δούκισσα του Sussex για να ζητήσει συγγνώμη δείχνει την πρόθεσή τους», ανέφερε ο εκπρόσωπός τους στη HuffPost.

Αυτό δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων. Ενώ το κοινό αξίζει απολύτως την απολογία τού εντύπου για τα επικίνδυνά του σχόλια, εμείς δε θα βρισκόμασταν σε αυτήν την κατάσταση αν η Sun δε συνέχιζε να επωφελείται και να εκμεταλλεύεται το μίσος, τη βία και το μισογυνισμό» προσθέτει ο εκπρόσωπος. 

«Μια αληθινή συγγνώμη θα συνιστούσε αλλαγή στον τρόπο κάλυψης και των ηθικών προτύπων. Δυστυχώς, κρατάμε μικρό καλάθι» ολοκληρώνει λέγοντας στη δήλωση. 

2022 και ο μισογυνισμός καλά κρατεί – Ο Jeremy Clarkson επιτίθεται δημόσια στη Meghan Markle και μιλά γι’ εκείνη με τον πιο χυδαίο τρόπο

Η στήλη του Clrkson που δημοσιεύτηκε το περασμένο Σάββατο προσέλκυσε κριτική από πρόσωπα υψηλού προφίλ, πολιτικούς και την ίδια του την κόρη.

Περισσότεροι από 60 βουλευτές υπέγραψαν μια επιστολή που συνέταξε η Caroline Nokes, πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας του κοινοβουλίου και απευθυνόταν στην εφημερίδα, δηλώνοντας ότι τέτοιου είδους άρθρα συμβάλλουν στη δημιουργία μιας κουλτούρας μίσους και βίας κατά των γυναικών.

Harry & Meghan: Οι σημαντικότερες «βόμβες» που αποκαλύφθηκαν από το βασιλικό ζεύγος μέσα από τα 6 επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Harry και η Meghan απορρίπτουν τη συγνώμη της «The Sun» για το χυδαίο άρθρο του Jeremy Clarkson – «Δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα κόλπο δημοσίων σχέσεων» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα