Ο Keanu Reeves δεν μοιάζει με κανέναν άλλο αστέρα του Hollywood – H μοναδική έκπληξη που έκανε σε ζευγάρι με την guest εμφάνιση του στον γάμο τους!

11:44 27/8/2022 - Πηγή: iPop

O Keanu Reeves δεν είναι ο κλασικός τύπος σταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα ταμπλόιντ και στο ίντερνετ. Ο ίδιος δεν αρέσκεται στο να μιλάει για τις καλές πράξεις που έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, όμως ο περίγυρός του και οι άνθρωποι που έχει ευεργετήσει δεν μπορούν να μην αναφέρουν πως ο ηθοποιός είναι ό,τι καλύτερο έβγαλε ποτέ το Hollywood.

Ο Keanu Reeves

μας έδωσε έναν ακόμα λόγο να τον αγαπάμε

Η guest εμφάνιση του Keanu Reeves σε γάμο τυχαίου ζευγαριού

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι δέχτηκε μια απροσδόκητη έκπληξη την ημέρα του γάμου τους, όταν ο Keanu Reeves έκανε μια guest εμφάνιση στη δεξίωση τους.

Ο James και η Nikki Roadnight αποφάσισαν να παντρευτούν μπροστά σε οικογένεια και φίλους στο ξενοδοχείο Fawsley Hall στο Northamptonshire του Ηνωμένου Βασιλείου. Για καλή τους τύχη, και ο ηθοποιός έμενε εκεί την ίδια μέρα.

Σε συνέντευξή της στο Newsweek, η Nikki εξήγησε ότι ο σύζυγός της εντόπισε τον Keanu Reeves στον χώρο του μπαρ του ξενοδοχείου και του εξομολογήθηκε ότι μόλις είχε παντρευτεί. Στη συνέχεια, ο James τον προσκάλεσε να πιει ένα ποτό με την υπόλοιπη οικογένεια του στο γαμήλιο πάρτι και ο 57χρονος σταρ απάντησε πως θα ερχόταν αργότερα το βράδυ.

Ο Keanu Reeves δωρίζει τον μισθό του από την ταινία Matrix σε έρευνα για την λευχαιμία – Τα δύσκολα χρόνια του ηθοποιού και οι φιλανθρωπίες

«Ήταν πολύ φιλικός και είπε ότι θα ερχόταν αργότερα», είπε η Nikki στη συνέντευξη της. «Δεν ξέραμε αν θα το έκανε ή όχι, αλλά ήταν ωραίο και μόνο που του μίλησε ο άντρας μου!»

Μια ώρα αργότερα, ένα μέλος από το προσωπικό του ξενοδοχείου ενημέρωσε τη νύφη ότι ένας «πολύ ιδιαίτερος καλεσμένος» ήταν έξω και ήθελε να μιλήσει μαζί της. Όταν εκείνη βγήκε έξω, την υποδέχτηκε ο ίδιος ο Keanu Reeves. Η Nikki πρόσφερε στον ηθοποιό ένα ποτό, αλλά εκείνος αρνήθηκε, αποκαλύπτοντας πως είχε μόλις μια μακράς διάρκειας πτήση και δεν θα έμενε πολύ.

«Ήταν τόσο ευγενικός και φιλικός και μας συνεχάρη για τον γάμο μας», ανέφερε η ίδια. «Ήταν μάλιστα τόσο γλυκός, που έμεινε για να βγάλουμε μαζί ορισμένες φωτογραφίες! Στη συνέχεια, βρήκε χρόνο για να μιλήσει σε μερικούς από τους καλεσμένους μας και να βγάλει και μαζί τους φωτογραφίες!».

Η άγνωστη ιστορία του Keanu Reeves που δίνει μαθήματα ζωής

Οι φωτογραφίες του νιόπαντρου ζευγαριού με τον ηθοποιό

Μετά την αιφνιδιαστική αυτή επίσκεψη, η Nikki μοιράστηκε στο Twitter μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται το ζευγάρι να ποζάρει παρέα με τον Reeves. «Ναι, αυτός είναι ο Keanu Reeves στον γάμο μας. Ήταν ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Had the most amazing weekend!! #married #dreamwedding #keanureeves #fawsleyhall pic.twitter.com/a0RC8eS4WP

— Nikki Roadnight (@MrsNRoadnight) August 22, 2022

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Keanu Reeves δεν μοιάζει με κανέναν άλλο αστέρα του Hollywood – H μοναδική έκπληξη που έκανε σε ζευγάρι με την guest εμφάνιση του στον γάμο τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα