Ο Nail Artist της JLo μοιράζεται μαζί σου όλα τα nail trends του 2022! – 3D λεπτομέρειες και αυτοκόλλητα καταλαμβάνουν τον beauty world!

13:57 20/1/2022 - Πηγή: iPop

Από όλα τα beauty trends, τα νύχια είναι αναμφισβήτητα τα πιο διασκεδαστικά για να παίξεις και να πειραματιστείς, ειδικά για εμένα που έχω να δω το φυσικό μου νύχι τουλάχιστον 2 χρόνια και είμαι εθισμένη στο να τα έχω μονίμως περιποιημένα. Οπότε, μάλλον, είμαι τυχερή γιατί και το 2022 δε θα με απογοητεύσει με τα nail trends του!

Από την trends της εποχής του 2000 έως το εγκεκριμένο από την Pantone βερνίκι νυχιών, θα είναι μια χρονιά γεμάτη περιποίηση, χρώμα και ζωντάνια και η αλήθεια είναι πως την περιμένουμε με ανυπομονησία! Εγώ,

λοιπόν, ως ένα πορωμένο πλάσμα, έκανα μια βόλτα στο προφίλ του Tom Bachik (αν δεν τον ξέρεις είναι ο Nail Artist της Jennifer Lopez) και ανακάλυψα όλα τα μυστικά του! Συγκέντρωσα λοιπόν, ορισμένες τάσεις mani που πρέπει να εφαρμόσεις οπωσδήποτε!

Οι αποχρώσεις που προτιμούν για το μανικιούρ τους οι πριγκίπισσες της βασιλικής οικογένειας – Το πρωτόκολλο και οι παραβιάσεις του

Όλες οι τάσεις στα νύχια για το 2022: Πάρε όση έμπνευση χρειάζεσαι!3D Λεπτομέρειες Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα