Ο Tom Holland ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τα social media για την ψυχική του υγεία – «Κολλάω και βγαίνω εκτός ελέγχου όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο»

13:04 15/8/2022 - Πηγή: iPop

Όσοι ακολουθούν τον κινηματογραφικό «Peter Parker» στα social media ίσως θα έχουν παρατηρήσει ότι εδώ και καιρό είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις. Ο νεαρός πρωταγωνιστής του Spiderman, Tom Holland, επέστρεψε για λίγο προκειμένου να ανακοινώσει ότι θα απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 26χρονος ηθοποιός, αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram ένα προσωπικό

βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους, μέσω του οποίου επιβεβαιώνει ότι εγκαταλείπει τις πλατφόρμες του και πως διέγραψε το Twitter από το τηλέφωνό του. Ο λόγος που τον ώθησε στην απόφαση αυτή, είναι η ψυχική του υγεία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο επόμενος Spider-Man θα είναι γυναίκα; Όσα αποκάλυψε ο Tom Holland

Όλα όσα αποκάλυψε ο Tom Holland σχετικά με την αποχώρησή του από τα social media

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ξεκίνησε λέγοντας πως παλεύει για περίπου μία ώρα προσπαθώντας να βρει τις κατάλληλες λέξεις που επρόκειτο να χρησιμοποιήσει.

«Έκανα ένα διάλειμμα από τα social media για την ψυχική μου υγεία, γιατί θεωρώ ότι το Instagram και το Twitter προκαλούν υπερδιέγερση. Σε κατακλύζουν», είπε ο ηθοποιός σχετικά με την απουσία του. «Κολλάω και με πιάνει κάτι όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο, γεγονός που τελικά είναι πολύ επιζήμιο για την ψυχική μου υγεία. Έτσι, αποφάσισα να κάνω ένα βήμα πίσω και να διαγράψω την εφαρμογή του Twitter».

Κατά τη διάρκεια του βίντεο αφιέρωσε επίσης χρόνο για να προωθήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Stem4 Teenage Mental Health Charity και το The Brothers Trust, τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για όλους η φροντίδα της της ψυχικής τους υγείας.

«Υπάρχει ένα απαίσιο στίγμα γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας και γνωρίζω ότι το να ζητάμε βοήθεια δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ντρεπόμαστε, αλλά είναι κάτι που είναι πολύ πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε», πρόσθεσε.

Ο 26χρονος ηθοποιός, ανέφερε πως έχει δοκιμάσει και τις τέσσερις εφαρμογές του προγράμματος και ήταν «φανταστικές» και «πραγματικά χρήσιμες». Πριν τελειώσει το βίντεο, δήλωσε πως «θα εξαφανιστεί ξανά από το Instagram» και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Σας αγαπώ όλους και θα τα πούμε σύντομα».

Ο Tom Holland αυτή τη στιγμή, ασχολείται με τα γυρίσματα της νέας του τηλεοπτικής σειράς «The Crowded Room» στη Νέα Υόρκη, όπου έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Sullivan μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του Sasha Lane.

O Tom Holland προσπαθεί να δώσει συνέντευξη ενώ δέχεται επίθεση αγάπης από κουτάβια και δεν ξέρουμε με τι να πρωτολιώσουμε!

Η ανάρτηση του ηθοποιού και η ανακοίνωση της απόφασης του View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Tom Holland ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τα social media για την ψυχική του υγεία – «Κολλάω και βγαίνω εκτός ελέγχου όταν διαβάζω πράγματα για μένα στο διαδίκτυο» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tom Holland, – Κολλάω,Tom Holland, – kollao