Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπά την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο – Η επίσκεψή του στην Ακρόπολη με τους γιους του!

11:48 5/6/2022 - Πηγή: iPop

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Ακρόπολη μαζί με τους γιους του, τον Liam Charles και τον Maverick Shai το απόγευμα του Σαββάτου 04/06 και ο Greek Freak μοιράστηκε το ξεχωριστό αυτό στιγμιότυπο στα social media με τη λεζάντα «Η ετήσια επίσκεψή μας στην Ακρόπολη», ποζάροντας μπροστά στην ελληνική σημαία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε τα

τρόπαια του NBA στην Ακρόπολη!

Τα playoffs του NBA τελείωσαν πρόωρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο καθώς το εμπόδιο των Celtics στους ημιτελικούς αποδείχτηκε αξεπέραστο εμπόδιο για τους Milwaukee Bucks, οι οποίοι αποκλείστηκαν κι έχασαν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Μετά την εξέλιξη αυτή, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του έχουν ξεκινήσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές και για ακόμα μια φορά ο ίδιος επισκέφτηκε την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα παρέα με τα δυο του παιδιά αυτή τη φορά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην Ακρόπολη – Δες παρακάτω τη σχετική του ανάρτηση: View this post on Instagram

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στους 75 καλύτερους παίκτες όλων των εποχών – Ο Greek Freak γράφει τη δική του ιστορία στο NBA

Το αντιρατσιστικό του μήνυμα

Είναι γνωστός σε όλους ως ο Greek Freak, ένας μπασκετμπολίστας με τόσο υπερβατικές ικανότητες που έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μεγαλώνοντας στην Ελλάδα, ο ίδιος θεωρούνταν ξένος. Ως γιος Αφρικανών μεταναστών, δεχόταν συνεχώς ρατσιστικές επιθέσεις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένειά του έχουν βιώσει κάθε είδους ρατσισμού, κάθε είδους φοβία και όλα αυτά φαίνεται να είναι αποτυπωμένα στη μαύρη μπλούζα με τα λευκά γράμματα που επέλεξε να φορέσει το βράδυ της Παρασκευής 03/06, όπου μαζί μαζί με τα αδέρφια του, τον Θανάση και τον Άλεξ, παρακολούθησαν από κοντά τον αδελφό τους Κώστα στα γαλλικά playoffs.

«Καμία ανοχή στον ρατσισμό, στο σεξισμό, στις διακρίσεις σε άτομα με ειδικές ανάγκες, στην ομοφοβία, στην τρανσφοβία, στη ξενοφοβία ή όποια άλλη μορφή διάκρισης», έγραφε από πάνω μέχρι κάτω η μπλούζα του Γιάννη, στέλνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα εκπληκτικό μήνυμα σε όλο τον κόσμο.

Δες παρακάτω την μπλούζα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: View this post on Instagram

A post shared by Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34)

Όταν ένα ρατσιστικό σχόλιο μας κάνει να ντρεπόμαστε…

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγαπά την Ελλάδα και το δείχνει με κάθε τρόπο – Η επίσκεψή του στην Ακρόπολη με τους γιους του! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Ελλάδα, Ακρόπολη,giannis antetokounbo, ellada, akropoli