Ο σωματοφύλακας του Johnny Depp κατέθεσε στη δίκη: «Είχε γρατζουνιές και πρήξιμο στο πρόσωπο στο γαμήλιο ταξίδι του»

18:46 29/4/2022 - Πηγή: iPop

Ο σωματοφύλακας του Johnny Depp κατέθεσε στη δίκη και είπε ότι ο ίδιος έχει δει σημάδια πάνω στον ηθοποιό, κι όχι στην Amber Heard, υποστηρίζοντας ουσιαστικά το επιχείρημα του Depp για την κακοποίηση που έχει δεχθεί.

Ο Malcolm Connolly, ο οποίος κατέθσε εξ αποστάσεως, είπε ότι παρατήρησε τραύματα και σημάδια στο πρόσωπο του Depp, ενώ ο γάμος του με την Amber

γινόταν όλο και πιο ασταθής.

Δίκη Johnny Depp: Η παράλληλη σχέση της Amber Heard με τον Elon Musk και το viral σκίτσο της δίκης

Ο Connolly εργάζεται στην ιδιωτική ασφάλεια του Depp απ’ το 2006 και στην κατάθεσή του είπε: «Στην αρχή ήταν όλα ρόδινα. Όλα ήταν υπέροχα. Η περίοδος του μήνα του μέλιτος ήταν σε εξέλιξη και ναι, ήταν καλά. Ήταν υπέροχο να βλέπεις τον Johnny ξανά ευτυχισμένο. Η Amber ήταν υπέροχη, γοητευτική -όπως είναι συνήθως- και καλή σαν χρυσάφι».

Ωστόσο, περιέγραψε ότι τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν μεταξύ των δύο, οι οποίοι άρχισαν να τσακώνονται πιο συχνά.

Η Amber άρχισε να αλλάζει. Άρχισε να γίνεται λίγο πιο απαιτητική. Μπορούσα να δω ότι η Amber ήθελε να φοράει τα παντελόνια σε αυτή τη σχέση. Αυτό ήταν ολοφάνερο. Μπορούσε να γίνει ψυχρή με το παραμικρό και με την πάροδο του χρόνου είδα τον Depp να γίνεται πιο ήσυχος καθώς η Amber άρχισε να γίνεται γκρινιάρα

Είπε ότι δεν ήταν ποτέ παρών σε σωματική βία μεταξύ των δύο, όμως, τους άκουγε συχνά να τσακώνονται.

Άκουγα την Amber να ουρλιάζει. Μπορούσα να ακούσω φωνές και γκρίνι. Tο ζευγάρι τσακωνόταν πιο συχνά από ότι ήταν ήρεμο. Αυτό που παρατήρησα αμέσως ήταν ότι τα περισσότερα από αυτά τα σημάδια συνέβαιναν στην αριστερή πλευρά του προσώπου του Depp. Υπήρχαν γρατζουνιές στον λαιμό του. Ίσως ένα χοντρό χείλος στη γωνία, μια μελανιά στην κόγχη του ματιού. Γινόταν όλο και πιο τακτικά. Όχι κάθε εβδομάδα, αλλά σίγουρα συνέβαινε

Αμέσως μετά παρουσιάστηκε στο δικαστήριο μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Connolly απ’ τον μήνα του μέλιτος του ζευγαριού, στο οποίο ο Depp πόζαρε μαζί με την Amber κι ακόμα τρεις και φαινόταν να έχει σημάδια και πρήξιμο στο πρόσωπό του.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι πιστεύει ότι είχε συμβεί, ο σωματοφύλακας είπε: «Είτε έπεσε πάνω σε μια πόρτα, είτε μια πόρτα έπεσε πάνω του», είπε και προκάλεσε τα γέλια της αίθουσας του δικαστηρίου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο σωματοφύλακας του Johnny Depp κατέθεσε στη δίκη: «Είχε γρατζουνιές και πρήξιμο στο πρόσωπο στο γαμήλιο ταξίδι του» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα