Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές;

10:07 4/11/2019 - Πηγή: iPop

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice και οι κριτές έπαθαν πλάκα! Πώς αντέδρασαν όταν τον άκουσαν να τραγουδάει το «Έμεινα Εδώ»;

Στην blind audition που είδαμε το βράδυ της Κυριακής, είδαμε και τον Στέλιο Ρόκκο!

Οι κριτές είχαν γυρισμένες τις καρέκλες τους και περίμεναν να ακούσουν τη φωνή του επόμενου διαγωνιζόμενου.

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice

και έκανε νόημα στο κοινό να μην μιλήσει ενώ ήταν έτοιμος να ξεκινήσει να τραγουδάει.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε να τραγουδάει το «Έμεινα εδώ» και οι κριτές έμειναν άφωνοι!

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν η πρώτη που γύρισε, ενώ ακολούθησαν ο Σάκης Ρουβάς, ο Πάνος Μουζουράκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Έλενα Παπαρίζου κατευθείαν του είπε ότι τον κατάλαβε απ’ την πρώτη λέξη που ερμήνευσε, ενώ ο Ρουβάς είχε μείνει άναυδος!

«Στέλιο, είμαι θαυμάστρια σου και χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος θα συνεργαστούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου.

«Έβλεπα ταινία και είπα να έρθω να σας κάνω πλάκα», σχολίασε ο Στέλιος Ρόκκος και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο αυθόρμητα έγινε όλο αυτό».

Ο Στέλιος Ρόκκος είπε πως εάν είχε να επιλέξει με ποια ομάδα θα πάει, θα πήγαινε με τον Πάνο Μουζουράκη, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά πως εάν δεν γυρνούσαν θα τους έλεγε… «βόδια»!

Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως πίστευε πως όλο αυτό θα το έχουν απλά στα κινητά τους για να γελάνε και τότε ο Σάκης τον ενημέρωσε πως… τον καταγράφουν 7 κάμερες αυτή τη στιγμή!

Στη συνέχεια, ανέβηκαν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς με την Έλενα Παπαρίζου, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί με τον Ρόκκο φέτος, και τραγούδησαν οι τρεις τους το «Όσο έχω εσένα».

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice:

Δες ακόμα:

The Voice: Πρώην μέλος των ONE τραγούδησε το «Μάτια μου» αλλά δεν γύρισε κανείς!

Το άρθρο Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στο The Voice! Πώς αντέδρασαν οι κριτές; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα