Ο τρόπος που βάφεσαι κάτι έχει να σου πει!

17:30 22/4/2020 - Πηγή: iPop

Ο τρόπος που βάφεσαι και περιποιείσαι τον εαυτό σου -για την ακρίβεια το πρόσωπό σου- είναι πολύ σημαντικός και κάτι δείχνει για σένα. 

Το βάψιμο για μια γυναίκα είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό. Φυσικά και δεν είναι απαραίτητο να γίνεσαι άλλος άνθρωπος και να βάζεις ένα τόνο makeup για να καλύψεις τα σπυράκια και τις ατέλειες. Σε κάθε περίπτωση άσχετα με το πόσες στρώσεις makeup βάζεις, τρόπος που βάφεσαι και οι επιλογές που κάνεις στο βάψιμο κάτι σημαίνουν για σένα. Κι αυτό διότι έμμεσα αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητά σου.

Εντάξει, ίσως όχι πάντα, όμως τις περισσότερες φορές

παίζει ρόλο το πόσο τολμηρό είναι το βάψιμό σου. Και φυσικά δεν το λέμε τυχαία αυτό. Η απόδειξη που πιθανότατα θες βρίσκεται στο παρακάτω τεστ, το οποίο θα σου αποκαλύψει τι τύπος κοριτσιού είσαι με βάση τον τρόπο που βάφεσαι και περιποιείσαι το πρόσωπό σου.

via GIPHY

Για παράδειγμα, προτιμάς το lipgloss ή το κλασσικό κραγιόν; Συνήθως βάζεις χρωματιστή σκιά ή μία πιο ουδέτερη και nude; Χρησιμοποιείς για να τονίσεις τα μάτια σου eyeliner, μολύβι ματιών ή μήπως κάτι άλλο; Απαντώντας σε αυτές και μερικές ακόμα ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές σου στο βάψιμο θα μάθεις αν είσαι μια πιο ανεξάρτητη γυναίκα ή πιο παραδοσιακή.

Με αυτές τις συνήθειες θα δείχνεις υπέροχη και χωρίς makeup! 

Οι ερωτήσεις του τεστ είναι στο σύνολο 8 και στηρίζονται όλες στο πώς βάφεσαι και τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιείς για όλο το πρόσωπό σου. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να κλικάρεις πάνω στην εικόνα με το προϊόν που χρησιμοποιείς καθημερινά ή τις περισσότερες φορές που βάφεσαι. Ο συνδυασμός όλων αυτών που θα διαλέξεις κάτι σημαίνουν για σένα κι όταν απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις θα μάθεις την απάντηση. Τόσο απλό!

Είσαι έτοιμη για το τεστ;

Αν δεν σου άρεσε βέβαια το αποτέλεσμα μην ανησυχείς, θα μείνει μεταξύ μας, δεν χρειάζεται να το πεις και παραέξω.

Διάβασε ακόμα:

Τι συμβαίνει όταν δεν βάζεις makeup για μια ημέρα, μια εβδομάδα ή έναν μήνα

Photo: Pexels

Το άρθρο Ο τρόπος που βάφεσαι κάτι έχει να σου πει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα