Οι φωτογραφίες με κουτάβια που κοιμούνται σε κέντρο φροντίδας θα σου φτιάξουν τη μέρα!

14:29 24/12/2019 - Πηγή: iPop

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στα κουτάβια; Νομίζω κανένας, ενώ στο παρελθόν έρευνες έχουν δείξει τι ακριβώς δημιουργούν στον εγκέφαλό μας τα videos και οι φωτογραφίες με κουτάβια, μωράκια, γατάκια! Τώρα, οι φωτογραφίες με κουτάβια που κοιμούνται από ένα κέντρο φροντίδας στη Νότια Κορέα έχουν γίνει viral και είναι πολύ γλυκές!

Το Instagram account

αυτού του κέντρου φροντίδας κουταβιών είναι γεμάτο με αξιολάτρευτες φωτογραφίες κουταβιών και κάθε μέρα ανεβάζει στιγμές της καθημερινότητάς τους και μας κάνει να λιώνουμε.

Το κέντρο ημερήσιας φροντίδας φροντίζει σκυλάκια άνω των 12 εβδομάδων, των οποίων οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να τους δώσουν κάθε μέρα όλη μέρα όλη την απαραίτητα προσοχή που χρειάζονται. Έτσι, όσο λείπουν στη δουλειά τους, τα αφήνουν στο κέντρο φροντίδας, για να μην είναι μόνα τους.

Το κέντρο έχει προσλάβει ανθρώπους οι οποίοι λατρεύουν τα ζωάκια και είναι υπεύθυνοι να φροντίζουν τα κουτάβια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, να τα κρατάνε απασχολημένα με παιχνίδια, να τα ταΐζουν και να είναι εκεί για εκείνα σε ό,τι χρειαστούν.

Τέτοια κέντρα ημερήσιας φροντίδας σκύλων είναι πολύ διαδεδομένα στη Νότια Κορέα και εμείς θα πούμε πως είναι μια πολύ καλή ιδέα που θα ήταν τέλειο να έρθει και προς τα μέρη μας! Γνωρίζουμε πολλούς σκυλογονείς που θα λάτρευαν να υπήρχε ένα τέτοιο μέρος να αφήνουν τα σκυλάκια τους όσο λείπουν στη δουλειά!

Οι φωτογραφίες με τα κουτάβια που κοιμούνται:

View this post on Instagram

쿨쿨쿨

Keywords
Τυχαία Θέματα