Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emma Corrin στο The Crown ως πριγκίπισσα Diana – Ξαναζωντανεύοντας τα πιο επικά fashion moments του απόλυτου style icon

16:07 30/10/2022 - Πηγή: iPop

Στις 31 Αυγούστου μπορεί να πέρασαν 25 χρόνια από τότε που η πριγκίπισσα Diana έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, αλλά αν κοιτάξεις γύρω σου θα δεις ότι ο αντίκτυπός της στον κόσμο είναι ακόμα εμφανής. Η Diana, ήταν αναμφίβολα μία από τις πιο επιδραστικές γυναίκες στον κόσμο και έγινε μέσα σε πολύ λίγο καιρό το style icon της Αγγλίας και ολόκληρου του πλανήτη

με τις μοναδικές και πολύ μοντέρνες για την εποχή εμφανίσεις της. Το στυλ της, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια αποτελεί inspiration για πολύ κόσμο και θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες όλων των εποχών.

Και εννοείται πως η σειρά που αποτυπώνει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστη! Η αντισυμβατική πριγκίπισσα έκανε εμφανίσεις που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το The Crown και αποτυπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στην τέταρτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Το απόλυτο style icon: 10 αξεπέραστα looks της Diana στο The Crown1. Η Diana συναντά τον Τύπο

Ο Josh O’Connor, ο οποίος υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο στο The Crown, λέει στο Glamour ότι η Corrin γεννήθηκε για να παίξει το ρόλο της πριγκίπισσας Diana. «Έχει τον τρόπο της», εξηγεί. «Υπήρχαν αμέτρητες περιπτώσεις που ήμουν στα μισά της σκηνής και την έπιανα και έλεγα, Θεέ μου, η Diana είναι στην πραγματικότητα εδώ. Ήταν πολύ τρομακτικό.»

Η Cate Hall, σχεδιάστρια μαλλιών και μακιγιάζ του σόου, λέει ότι το χρώμα των μαλλιών της Corrin είναι παρόμοιο με αυτό της Diana, έτσι κράτησαν το μακιγιάζ της όσο το δυνατόν πιο φυσικό. «Δεν χρησιμοποιήσαμε καθόλου foundation για τα επεισόδια ένα έως πέντε», αποκαλύπτει η Hall.

Getty Images/ Netflix2. Τα iconic jumper

Εδώ, τη βλέπουμε να φοράει ένα λουλουδάτο πουκάμισο και μία κίτρινη σαλοπέτα σε έναν αγώνα πόλο. «Δεν είχε ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ, κάτι που αγαπώ. Ήταν όλα πολύ αξιολάτρευτα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα από αυτά που φοράω είναι γιλέκα πουλόβερ και μεγάλα πουλόβερ με γελοία σχέδια, οπότε μου αρέσει αυτό» αποκαλύπτει η Corrin.

Στην πραγματικότητα, τα jumpers της Diana εξακολουθούν να είναι τόσο δημοφιλή σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αργότερα, που η Rowing Blazers κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή γυναικείων ενδυμάτων εμπνευσμένη από την Πριγκίπισσα.

Getty Images/ Netflix3. Το Off-Duty look

Η πριγκίπισσα Diana φωτογραφήθηκε σε μια βόλτα με τον Πρίγκιπα Κάρολο στην εξοχή στις αρχές της δεκαετίας του ’80, αλλά στην τέταρτη σεζόν του The Crown την βλέπουμε σε κυνήγι με τον πεθερό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Τέτοιου είδους ρούχα είναι άνετα και πρακτικά, ενώ οι αδιάβροχες μπότες Wellington είναι ο, τι πρέπει για τον βροχερό αγγλικό καιρό.

Getty Images/ Netflix4. Η ανακοίνωση του αρραβώνα

Στις 24 Φεβρουαρίου 1981, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Diana πόζαραν για τις φωτογραφίες των αρραβώνων τους, στις οποίες η πριγκίπισσα φορούσε μια μπλε φούστα και ένα ασορτί σακάκι. Στο The Crown, η Diana φορά παρόμοια στολή καθώς επιλέγει το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τη βασίλισσα.

Getty Images/ Netflix5. Το πιο διάσημο νυφικό στον κόσμο

Ο γάμος του Καρόλου και της Diana στις 29 Ιουλίου 1981 είχε ένα τηλεοπτικό κοινό 750 εκατομμυρίων ανθρώπων. Όπως είναι λογικό, όταν ήρθε η ώρα για τη Roberts να αναδημιουργήσει το νυφικό της Diana, η πίεση ήταν μεγάλη. «Συναντηθήκαμε με τον David Emanuel, έναν από τους σχεδιαστές, μαζί με τη σύζυγό του, και έφερε αντίγραφα των αρχικών σχεδίων, λέγοντας «Απλά κάντε το και απολαύστε το.» Αυτό μας απελευθέρωσε από το άγχος».

Παρόλο που τα δύο φορέματα μοιάζουν αρκετά, η Roberts λέει ότι δεν ήθελε να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο. «Ο στόχος μου ήταν να μεταφέρω στον κόσμο αυτό που θυμόμαστε όλοι από αυτό το φόρεμα…αυτή τη μαγική, σχεδόν νεραϊδένια πριγκίπισσα του Walt Disney

Getty Images/ Netflix6. Κατακτώντας τα φώτα της δημοσιότητας

Περίπου 17 μήνες μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο, η πριγκίπισσα Diana φόρεσε ένα κόκκινο αστραφτερό φόρεμα στο μπαλέτο της Βασιλικής Όπερας στο Covent Garden. Στο The Crown, η Diana φορά παρόμοιο look λίγα χρόνια αργότερα κατά τη διάρκεια της βασιλικής περιοδείας τους στην Τασμανία, όπου κερδίζει τα πλήθη.

Ωστόσο, όπως απεικονίζεται στη σειρά, η λατρεία προς την Diana ήταν ένα αρκετά δύσκολο θέαμα για τον Κάρολο. «Αυτή έπρεπε να ήταν η περιοδεία μου», της φωνάζει σε μια σκηνή στο έκτο επεισόδιο. Η Diana αντεπιτίθεται και λέει ότι χάρη σε αυτήν εμφανίστηκε τόσος κόσμος.

Getty Images/ Netflix7. Elegant ηλεκτρίκ look

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στην Αυστραλία, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βγήκαν στην πίστα κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού χορού το 1983. Στο The Crown, αυτή η σκηνή απεικονίζει το ζευγάρι καθώς βιώνει μια σπάνια στιγμή ευτυχίας στο γάμο του.

Getty Images/ Netflix8. Οικογενειακή διασκέδαση

Το 1983 στην περιοδεία τους στην Αυστραλία, η πριγκίπισσα Diana και ο πρίγκιπας Κάρολος έφεραν μαζί τον γιο τους, πρίγκιπα William. Στο The Crown, βλέπουμε τους τρεις τους σε ευχάριστες οικογενειακές στιγμές.

Getty Images/ Netflix9. Βρίσκοντας την αυτοπεποίθησή της

Τον Νοέμβριο του 1983, η πριγκίπισσα Diana φόρεσε ένα φόρεμα Donald Campbell για να παρακολουθήσει μια παράσταση στο Queen’s Theatre στο Λονδίνο. Στο The Crown, η Corrin φοράει ένα παρόμοιο στράπλες λιλά φόρεμα στο ένατο επεισόδιο.

«Δεδομένων των όσων γνωρίζουμε για την πριγκίπισσα και την εικόνα της, υπήρξαν φυσικά στιγμές που συνειδητά αποφασίσαμε να ξεφύγουμε από τα πραγματικά look και να σχεδιάσουμε κάτι που να ταίριαζε περισσότερο στο ύφος της σειράς», λέει η Sidonie Roberts.

Getty Images/ Netflix10. Sexy και elegant στα μαύρα

Η τελευταία σκηνή στο The Crown σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή αποχώρηση για την πριγκίπισσα Diana, καθώς φοράει ένα μαύρο φόρεμα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια, που μας θυμίζει αρκετά το γνωστό σε όλους μας revenge dress. «Θα το παρομοιάζαμε με την αναγέννηση της Diana», λέει η Corrin στο Glamour.

«Βρήκε τον πραγματικό εαυτό της». Είναι αλήθεια. Όπως επισημαίνει η Roberts, «Στον Κάρολο δεν άρεσε ποτέ να φοράει η Diana μαύρα. Έτσι εκείνη τη στιγμή η Diana ήταν σαν να είπε, «Ας κάνουμε αυτή την πραγματικά τολμηρή κίνηση.»

Σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Elisabeth Debicki, η Αυστραλή ηθοποιός που πρόκειται να υποδυθεί την Diana στην πέμπτη σεζόν της σειράς, τόνισε πως το revenge dress υπήρξε κομβικής σημασίας για να κατανοήσει τον χαρακτήρα της Νταϊάνα. 

«Προκάλεσε κάτι μέσα μου», είπε. «Δεν μπορώ πραγματικά να το εξηγήσω. Είναι απίστευτο ότι ένα φόρεμα εκπροσωπούσε μια στιγμή στην ιστορία, ή ότι η ζωή αυτού του ανθρώπου θα αντιπροσώπευε τόσα πολλά και θα γινόταν τόσο εμβληματική. Άρα εκείνη η μέρα μια μεγάλη μέρα στα γυρίσματα για μένα»!

«Με συνάρπασε το πόσο μαγεμένοι είναι οι άνθρωποι με αυτο το φόρεμα. Όταν έγινε γνωστό πως πήρα το ρόλο, έλαβα πολλά μηνύματα με συγχαρητήρια, αλλά και πάρα πολλά για το φόρεμα της εκδίκησης. ‘Θα το φορέσεις;’, ‘Ω Θεέ μου, φόρα το revenge dress’, μου έγραφαν. 

Getty Images/ Netflix

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emma Corrin στο The Crown ως πριγκίπισσα Diana – Ξαναζωντανεύοντας τα πιο επικά fashion moments του απόλυτου style icon εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα