Ποια είναι τα 5 καλύτερα smartphones του 2022;

10:31 9/11/2022 - Πηγή: iPop

Τα smartphones έχουν γίνει απαραίτητο αξεσουάρ για όλους μας. Μικροί και μεγάλοι τα χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας τόσο ως εργαλείο επικοινωνίας, εργασίας αλλά και διασκέδασης. Μας συντροφεύουν σε στιγμές ανίας και μας “σώζουν” σε στιγμές ανάγκης. Πολλοί από εμάς διαθέτουν πολύ μεγάλα ποσά για να αγοράσουν το smartphone που τους αρέσει ενώ άλλοι προτιμούν πιο οικονομικές λύσεις, που όμως συμβαδίζουν με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. 

Συγκεντρώσαμε για εσάς τα πέντε καλύτερα smartphones

του 2022, ένα για κάθε πορτοφόλι. Αυτά που σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους ξεχώρισαν ανάμεσα στα υπόλοιπα, αυτά που αγάπησαν οι καταναλωτές και προτίμησαν περισσότερο τη χρονιά που μας πέρασε. Αν θέλετε να βρείτε κάποιο για εσάς τώρα στο Κωτσόβολος Black Friday, που έρχεται την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, είναι πιθανό να το “χτυπήσετε” και σε προσφορά

Έως 100€Xiaomi Redmi 9A Dual SIM (2GB/32GB)

Το νέο μοντέλο της Xiaomi, Redmi 9A είναι μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή. Με την DotDrop οθόνη στις 6.53 ίντσες και την πιστοποίηση προστασίας μπλε φωτός θα μπορείτε να περάσετε πολλές ώρες χωρίς να νιώσετε κούραση στα μάτια σας ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία 5000mAh σας δίνει 34 αυτονομία σε standby! Οι δύο SIM προσφέρουν ευελιξία σε όσους ως τώρα κυκλοφορούν με δύο συσκευές ενώ ο επεξεργαστής MediaTek Helio G25 κάνει το συγκεκριμένο μοντέλο να “πετάει”. Αν σας αρέσουν οι φωτογραφίες τότε σίγουρα θα λατρέψετε την πίσω κάμερα 13MP με ΑΙ που καταγράφοντας τις αγαπημένες σας στιγμές σε έντονο χρώμα καθώς και τον πιο όμορφο εαυτό σας και τη λειτουργία Palm Shutter για αμέτρητες selfie.

Έως 200€

Google Pixel 2 XL Single SIM (4GB/64GB)

Αυτό το κινητό κυκλοφόρησε από την Google και σύμφωνα με τις κριτικές είναι φοβερό! Έχει λεπτή οθόνη 6 ιντσών με ανάλυση 1440 x 2880 ενώ ο Επεξεργαστής Snapdragon 835 το κάνει πολύ γρήγορο! Θα έχετε την ευκαιρία να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες χάρη στον ευρυγωνικό φακό και την κάμερα 12.2 MP ενώ η μπαταρία στα 3520mAh διαθέτει δυνατότητα ταχείας φόρτισης κι έτσι ακόμα και αν ξεμείνετε μέσα σε λίγη ώρα μπορείτε να έχετε και πάλι μια 100% φορτισμένη συσκευή χωρίς να καθηλώνεστε δίπλα στην πρίζα.

Έως 300€

Apple iPhone SE (64GB)

Το iPhone SE 4 ιντσών με επεξεργαστή Α9 είναι ένα υπερ εργαλείο στα χέρια σας. Ο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, προσφέρει ασφαλές και απλό ξεκλείδωμα ενώ η καμερα 12MP μπορεί να τραβήξει με μεγάλη ευκρίνεια 4Κ βίντεο τα οποία έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε μέσα στο κινητό! Η οθόνη Retina λειτουργεί και ως φλας και βάζει τέλος στις σκοτεινές selfies ενώ το True Tone φλας υπολογίζει το φως του περιβάλλοντος για να προσφέρει πιο φυσικά χρώματα και τόνους δέρματος στις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Έως 400€

OnePlus Nord 5G Dual SIM (8GB/128GB)

Η εκπληκτική οθόνη των 90Hz κάνει την εμπειρία της περιήγησης στο συγκεκριμένο κινητό μοναδική. Ο Snapdragon 765G 5G επεξεργαστής κάνει το Nord να μπορεί να εκτελεί όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς κολλήματα ενώ το Warp Charge 30T ξαναγεμίζει την μπαταρία από το 0 έως το 70% σε μόλις μισή ώρα. Αν σου αρέσουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο με αυτό το κινητό θα μπορείς να τραβάς χωρίς σταματημό ανεξαρτήτως ώρας και φωτεινότητας. Με την τετραπλή κύρια κάμερα 48MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας θα πείτε αντίο σε θαμπάδες και ασταθή βίντεο και φωτογραφίες.

Η δυνατότητα αφαίρεσης του ανεπιθύμητου θορύβου καθώς και των λήψεων σε έντονο φως αλλά και νυχτερινές λήψεις μέσω της λειτουργίας Nightscape που χρησιμοποιεί έξυπνη επεξεργασία πολλαπλών καρέ για να προσθέτει φωτεινότητα, σαφήνεια και λεπτομέρειες σε τοπία πόλης με χαμηλό φωτισμό θα ενθουσιάσει ακόμα και τους πιο διστακτικούς. Τέλος η διπλή selfie κάμερα 32MP με έναν ultra wide φακό στο μπροστινό μέρος σου επιτρέπει να τραβήξεις εκπληκτικές selfie με όλους σου τους φίλους!

Έως 500€

Samsung Galaxy S20 FE 5G Dual SIM(6GB/128GB)

Το Galaxy S20 FE 5G διαθέτει Super AMOLED οθόνη 6.5 ιντσών 120Hz με ανάλυση 2400×1080 pixels για ομαλή εμπειρία χρήσης και γρήγορη απόκριση αφής τόσο για την πλοήγηση όσο και για τα παιχνίδια. Το 5G και το Wi-Fi 6 προσφέρουν γρήγορο streaming και ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 865 σε συνδυασμό με την 6GB RAM μπορεί να ανταπεξέλθει πραγματικά σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια ταυτόχρονα.

Η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500 mAh σου επιτρέπει να φορτίσεις το Galaxy ρολόι, τα ακουστικά ή το Galaxy smartphone του φίλου σου απλά ακουμπώντας τα στην πλάτη και διαθέτει υπερταχεία ενσύρματη φόρτιση φτάνει την μπαταρία στο 50% σε μόλις 30 λεπτά! 

Με εμπρόσθια κάμερα 32MP για μοναδικές selfie, τρεις κάμερες στο πίσω μέρος με ευρυγώνιο φακό, υπερευρυγώνιο και τηλεφακό, μπορείς να τραβάς φωτογραφίες ανεξαρτήτου θέματος καθώς οι τρεις φακοί έχουν σχεδιαστεί για κάθε σενάριο. Η πίσω κάμερα μάλιστα προσαρμόζεται και τραβά ακόμα και στα σκοτεινά για καθαρές νυχτερινές λήψεις. Φτιάξε το δικό σου φίλτρο αποθηκεύοντας μία φωτογραφία που σου αρέσει, και κάνοντας εξαγωγή το χρώμα της καθώς τραβάς επόμενες φωτογραφίες. Τράβηξε βίντεο με αυτόματο bokeh προσθέτοντας βάθος και ένταση ενώ τραβάς και πειραματίσου εναλλάσοντας την πίσω με την μπροστά κάμερα.

Αυτά είναι τα πέντε αγαπημένα smartphones για το 2022 σύμφωνα με τις πωλήσεις σε κάθε κατηγορία price range. Εσείς ποιο θα διαλέγατε;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ποια είναι τα 5 καλύτερα smartphones του 2022; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα