Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο

12:43 11/7/2017 - Πηγή: iPop

Όταν είσαι με τον σωστό άνθρωπο δεν σε νοιάζει αν σε δει στα χειρότερα σου, αν κλαις, αν είσαι μεθυσμένη και αν δεν έχει πετύχει το μαλλί. Ξέρεις ότι αυτός ο άνθρωπος θα είναι εκεί για σένα και είναι πια πολύ αργά να το βάλει στα πόδια…

Αν λοιπόν έχεις βρει αυτόν ον άνθρωπο τότε είσαι πολύ τυχερή για πολλούς λόγους!

Δεν σε νοιάζει τι θα σκεφτεί όταν κάνεις εμετό ή όταν παθαίνεις νευρικό κλονισμό.

Αν είστε καιρό μαζί κάποια στιγμή θα συμβούν και αυτά. Εσύ που είσαι για χρόνια δεσμευμένος απλώς δεν σε να νοιάζει να κρυφτείς και με έναν υπέροχα αηδιαστικό τρόπο έχει και αυτό

την πλάκα του.

Δεν φοβάσαι την αλληλεπίδρασή του με την οικογένειά σου.

Το σωστό πρόσωπο θα έρθει κοντά στην οικογένεια σου μόνο και μόνο επειδή γνωρίζει πόσο σημαντική είναι για σένα. Στο οικογενειακό τραπέζι θα θέλει να βοηθήσει ενώ θα κουβεντιάζει και με τον πατέρα σου.

Όταν σε ρωτάει τι σου θες στο κρεβάτι.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Θα σε φροντίσει πραγματικά, το σεξ θα είναι καλύτερο και θα μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι.

Πώς θα τελειώσει.

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί την ημέρα που θα τελειώσει η σχέση σου με ένα άτομο; Και πώς θα τελειώσει; Όταν όμως νιώθεις ότι έχεις βρει το σωστό άτομο αντιμετωπίζεις ανοιχτά και με ειλικρίνεια οτιδήποτε θέμα έχετε. Δεν έχεις την ικανότητα ή την επιθυμία να δοκιμάσεις ή να προβλέψεις πότε θα έρθει το τέλος.

Ότι μπορεί να σε αγαπά λιγότερο μετά από έναν μεγάλο τσακωμό.

Όλοι μας έχουμε στιγμές ανασφάλειες, ειδικά μετά από έναν μεγάλο τσακωμό.Με άλλους ανθρώπους κάθε τσακωμός νιώθεις ότι υποβιβάζει τη σχέση. Με τον σωστό άνθρωπο όμως, μιλώντας μέχρι τις 4 το πρωί για θέματα που σας απασχολούν και διαφωνείτε σημαίνει πως και οι δύο «δουλεύετε» για τη σχέση και όταν το ξεπεράσετε θα είστε ακόμα πιο κοντά.

Ότι είσαι αρκετή.

Προφανώς οι υγιείς σχέσεις βασίζονται στο να ακούς τις ανάγκες του άλλου και να προσαρμόζεσαι. Αλλά όταν λες «πρέπει να χάσω βάρος» δεν είναι το ίδιο πράγμα. Με το σωστό άτομο ποτέ δεν θα αναρωτηθείς αν είσαι αρκετή γι’ αυτόν. Οι μόνες αλλαγές που θα θέλεις να κάνεις θα είναι αυτές που θα βελτιώσουν τη σχέση στο σύνολό τς και όχι αυτά που υποτίθεται πως θα τον κάνουν περήφανο για σένα. Το σωστό άτομο είναι ήδη αρκετά περήφανο που σε έχει.

The post Πώς θα καταλάβεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα