Σασμός: Έρχονται 4 ολοκαίνουργιοι ήρωες στη σειρά- Ας τους γνωρίσουμε!

14:10 5/8/2022 - Πηγή: iPop

Όλοι οι φαν της σειράς ανυπομονούν για τη δεύτερη σεζόν, με κάποιες εξελίξεις που περιμένουμε να έχουν έρθει στη δημοσιότητα, δίνοντας γερά spoilers! Όσο συνεχίζονται τα γυρίσματα, μάθαμε ποιοι είναι μερικοί νέοι ήρωες στον Σασμό που θα μας απασχολήσουν στη συνέχεια!

Νέοι ήρωες στον Σασμό

Στέλιος Μάινας – Παύλος Βρουλάκης

Ο Στέλιος Μάινας θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη, τον οποίο όλοι θεωρούσαν νεκρό, όμως, ο ίδιος ζει! Ο ερχομός του θα φέρει μεγάλες αλλαγές, καθώς επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου.

Γιώργος Γεροντιδάκης – Αστυνόμος

Ο Γιώργος

Γεροντιδάκης, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στις Άγριες Μέλισσες, μπαίνει στον Σασμό και θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος έρχεται στο χωριό της Άνω Ποριάς και οι πληροφορίες λένε πως θα αποκτήσει κάποια σχέση με την Θεοδώρα ή την Στέλλα.

Δημήτρης Αλεξανδρής – Ένας σκοτεινός χαρακτήρας

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποδυθεί έναν έμπορο όπλων.

Μάνος Πετούσης – Γιατρός

Ο Μάνος Πετούσης μπαίνει επίσης στον Σασμό για να υποδυθεί έναν γιατρό, που είναι παντρεμένος με μία εισαγγελέα.

Πριν από λίγο καιρό, ο Στάθης Μαντζώρος, που υποδύεται τον Παντελή, μιλώντας στο «7 μέρες TV» και τη Μαρία Ανδρέου, είχε μιλήσει για το πόσο οι νέοι χαρακτήρες θα επηρεάσουν την πλοκή:

Η Άνω Ποριά θα πάλλεται, ένα χωριό μπερδεμένο και στα κόκκινα. Θα μπουν νέοι χαρακτήρες και θα ανακατέψουν πιο πολύ τα πράγματα και ο Παντελής θα παίξει, όπως πάντα, πολύ σημαντικό ρόλο σε όσα συμβούν. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για αυτή την αποδοχή του κόσμου και το ελάχιστο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο “ευχαριστώ”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σασμός: Έρχονται 4 ολοκαίνουργιοι ήρωες στη σειρά- Ας τους γνωρίσουμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα