Συνταγή για την πιο κρεμώδη πατατοσαλάτα που έχεις δοκιμάσει!

15:41 25/7/2022 - Πηγή: iPop

Αυτή είναι η αγαπημένη μας συνταγή για πατατοσαλάτα, με κρεμώδη υφή και ένα απλό, κλασικό ντρέσινγκ, που πάντα πετυχαίνει!

Μπορεί στο παρελθόν να σου έχουμε ξαναδείξει διάφορες παραλλαγές, όμως, πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά ο συνδυασμός των υλικών απογειώνει το αποτέλεσμα!

Τι θα χρειαστείς;2 κιλά μικρές πατάτες1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος1/4 φλιτζάνι μαγιονέζα1 κουταλιά της σούπας κίτρινη
μουστάρδα1/2 μέτριο κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο3 κοτσάνια σέλινου, ψιλοκομμέναΛίγο ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί2 βραστά αυγά, καθαρισμένα και ψιλοκομμένα1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά όπως μαϊντανός, σχοινόπρασο, εστραγκόν ή κόλιανδρςοΑλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΗ συνταγή για πατατοσαλάτα:Βάζουμε τις πατάτες σε μια μεγάλη κατσαρόλα και καλύπτουμε με νερό. Προσθέτουμε αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για 15-20 λεπτά, μέχρι να τρυπιούνται μ’ ένα πιρούνι.Βάζουμε σ’ ένα μπολ πάγο και προσθέτουμε εκεί τις βρασμένες πατάτες. Όταν κρυώσουν τις ξεφλουδίζουμε.Ψιλοκόβουμε τις πατάτες σε μπουκίτσες σ’ ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε αλατοπίπερο και μηλόξυδο.Βάζουμε τα κρεμμύδια σ’ ένα μικρό μπολ και καλύπτουμε με κρύο νερό. Μετά από 10 λεπτά, ξεπλένουμε τα κρεμμύδια και τα σκουπίζουμε.Ανακατεύουμε μαζί την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.Προσθέτουμε αυτό το μείγμα στις πατάτες μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλινο, το τουρσί, τα αυγά και τα μυρωδικά.Αλατοπιπερώνουμε και απολαμβάνουμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Συνταγή για την πιο κρεμώδη πατατοσαλάτα που έχεις δοκιμάσει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα