Τα New Year’s Resolutions που κάθε ζευγάρι πρέπει να θέσει για μια επιτυχημένη σχέση και το 2021

11:43 29/12/2020 - Πηγή: iPop

Κάθε χρονιά είναι πολύ σημαντικό να βάζεις τους προσωπικούς σου στόχους, ώστε να πετύχεις όλα όσα θες, αλλά και μερικούς ακόμα με τον σύντροφό σου. Ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι ενός ζευγαριού για τη νέα χρονιά για μια επιτυχημένη σχέση;

Όπως κάνεις και με τον εαυτό σου, έτσι και με τον σύντροφό σου πρέπει να κάνεις έναν απολογισμό της χρονιάς που τελειώνει και να θέσετε μαζί νέους στόχους για το 2021. Ο απώτερος σκοπός και ο λόγος για να το κάνετε; Να βελτιώσετε

τη σχέση σας, να την πάτε ένα βήμα παρακάτω και να την κάνετε πιο πετυχημένη και ολοκληρωμένη. Όλοι μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι, το ίδιο και μια σχέση, γι’ αυτό μίλα με τον σύντροφό σου και θέστε τους δικούς σας στόχους από κοινού για τη νέα χρονιά.

Αν θες να κρατήσει η σχέση σου ξεκίνα να θέτεις στόχους. Κι αν δεν μπορείς, σου λέμε πώς να το πετύχεις!

Ποιοι πρέπει να είναι οι στόχοι ενός ζευγαριού για τη νέα χρονιά; Να μιλάτε τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα χωρίς περισπασμούς. Τουλάχιστον μία φορά την ημέρα κάνε ένα κομπλιμέντο στον σύντροφό σου. Να είστε πιο στοργικοί και ευαίσθητοι συναισθηματικά. Κάντε σχέδια για μετά την πανδημία. Unsplash/ Carly Rae Hobbins Εάν ζείτε μαζί, φροντίστε να περνάτε λίγο χρόνο χώρια. Δεσμευτείτε να βγαίνετε έξω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αναθερμάνετε την σεξουαλική σας ζωή και θέστε στόχους και στο σεξ. Αγγίξτε ο ένας τον άλλο ακόμα κι όταν κάνετε μικρά, καθημερινά πράγματα, όπως το να βλέπετε τηλεόραση. Μάθε τη γλώσσα της αγάπης του συντρόφου σου. Μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει τη δική του! PexelsΠηγαίνετε στο κρεβάτι την ίδια ώρα, ακόμα κι αν ο ένας αργήσει λίγο να κοιμηθεί. Βρείτε έναν στόχο που θέλετε μαζί να πετύχετε, μακροπρόθεσμο, αλλά και βραχυπρόθεσμο. Δοκιμάστε μαζί κάτι νέο κάθε μήνα.Μην κάνετε σεξ στην ίδια τοποθεσία πάνω από δύο φορές σε μία εβδομάδα. Freepik Μην τσακώνεστε για μικροπράγματα. Αφήστε στην άκρη το κινητό όταν είστε μαζί. Πριν κοιμηθείτε εκφράστε ο ένας στον άλλο την αγάπη σας!

Ο στόχος όλων αυτών; Να βελτιώσετε τη σχέση σας και να βελτιωθείτε κι εσείς μέσα απ’ αυτήν!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τα New Year’s Resolutions που κάθε ζευγάρι πρέπει να θέσει για μια επιτυχημένη σχέση και το 2021 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα