Θα ήθελες να είναι δικό σου το ακριβότερο iPhone στον κόσμο;

19:01 28/12/2019 - Πηγή: iPop

Θα ήθελες να είναι δικό σου το ακριβότερο iPhone στον κόσμο; Πρόκειται για ένα μοντέλο πολυτελείας, του οποίου η αξία ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ!

Το iPhone δημιουργήθηκε απ’ το brand πολυτελείας Caviar, το οποίο το έστειλε στον YouTuber MKBHD. Πώς του το παρέδωσε; Αυτοπροσώπως, με αντιπρόσωπο του brand, καθώς δεν γινόταν να αποσταλεί ένα αντικείμενο τόσο μεγάλης αξίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ακριβότερο iPhone

στον κόσμο κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

Το iPhone είναι 11 Pro, αλλά συμπεριλαμβάνει πολλά ακόμα εξτραδάκια που ανεβάζουν την τελική τιμή του. Είσαι έτοιμος να ακούσεις;

Στο πίσω μέρος του iPhone υπάρχει ένα λειτουργικό μηχανικό ρολόι με χρυσό 24 καρατίων και 137 διαμάντια, ενώ η premium συσκευασία περιέχει ένα ζευγάρι γάντια μικροϊνών, το πιστοποιητικό της συλλεκτικής έκδοσης, USB-C fast charger, καλώδιο USB-C σε Lightning, ένα ζευγάρι custom Caviar ακουστικών AirPods Pro και ένα κλειδί για κούρδισμα του μηχανικού ρολογιού του τηλεφώνου.

Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο ζυγίζει 436 γραμμάρια, ενώ ένα οποιοδήποτε άλλο iPhone 11 ζυγίζει μόλις 188 γραμμάρια.

Μπορεί αυτό το iPhone να γίνει δικό μου;

Εάν έχεις και θέλεις να διαθέσεις περί τις 100.000 ευρώ, φυσικά κι αυτό το iPhone μπορεί να γίνει δικό σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα της Caviar και να διαλέξεις το luxury iPhone που θέλεις να αποκτήσεις.

Μπορείς να επιλέξεις μεταξύ του iPhone 11 και του iPhone Pro, με τιμές που ξεκινούν από τα 87.710 ευρώ και φτάνουν έως τα 104.450 ευρώ.

Video με το ακριβότερο iPhone στον κόσμο:

Θυμήσου και το πιο ακριβό iPhone 6:

Δες το πιο ακριβό Iphone 6 στον κόσμο! Κάνει μόνο 3.5 εκατ. δολάρια!

Το άρθρο Θα ήθελες να είναι δικό σου το ακριβότερο iPhone στον κόσμο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα