Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/10/2022)

08:31 3/10/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/10/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/10/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/10/2022),

η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την Αφροδίτη και τον Ήλιο να βρίσκονται στον Ζυγό και θα έχετε ευχάριστες επαφές με σχέσεις και συνεργασίες ενώ ο Άρης στους Διδύμους ίσως να σας έχει σε μια συνεχή εγρήγορση αλλά και αρκετές επαφές και διαδρομές.

Ταύρος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Ζυγό και τον οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας σας και ίσως να θελήσετε να έχετε ευχάριστες επαφές μέσα στην εργασία και την καθημερινότητά σας

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να βρίσκονται στον Ζυγό και θα ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας αλλά και κάποια χόμπι σας ενώ ο Ερμής που θα γυρίσει ευθύδρομος στην Παρθένο θα λειτουργήσεις καλύτερα κάποια επαγγελματικά σας σχέδια και συνεργασίες που είχαν καθυστερήσει .

Καρκίνος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ζυγό και πολλοί θα ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν και επαγγελματικές συνεργασίες και επαφές και κάποιοι ίσως να ολοκληρώσετε κάποιες συμφωνίες με την Πανσέληνο στις 09.10 στο τέλος της εβδομάδας.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 6ο σας οίκο σήμερα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και θέματα καθημερινότητας. Θα ευνοηθείτε σε ιδέες και κάποιες συζητήσεις με συνεργάτες αλλά και νομικά θέματα ,θα αντιμετωπίσετε όμως και αρκετή κούραση και ένταση προς το βράδυ.

Παρθένος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στον Ζυγό και αυτή την εβδομάδα και θα έχετε εύνοια στα οικονομικά σας και έσοδα ενώ ο Ερμής ευθύδρομος στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις αλλά κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και θέματα που είχαν καθυστερήσει στην καριέρα σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιό σας και θα έχετε αρκετή διάθεση ενώ κάποιοι από εσάς ίσως να είστε γοητευτικοί ή να έχετε έσοδα ενώ ο Ερμής γυρνώντας ευθύδρομος από την αρχή της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποιες αμφιβολίες και να πάρετε αποφάσεις με τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (03/10/2022), το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού έχει αρχίσει να σας πιέζει κάποιους από εσάς ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να έχετε κάποια μυστική βοήθεια από κάποιους συνεργάτες ή κάποια βοήθεια από κάποιο άτομο κύρους.

Τοξότης

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ζυγό και πολλοί θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή θα συμμετέχετε σε ομάδες ενώ ο Ερμής στην Παρθένο που θα γυρίσει ευθύδρομος από την αρχή της εβδομάδας ίσως να σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα επαγγελματικά ,συνεργασίες και κάποια γραφειοκρατικά που είχαν καθυστερήσει.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον Ζυγό και κάποιοι από εσάς θα έχετε θετικές εξελίξεις, γνωριμίες και συνεργασίες στην καριέρα σας ενώ ο Ερμής που θα γυρίσει ευθύδρομος στην Παρθένο ίσως να σας φέρει κάποιες εξελίξεις σε κάποια σχέδιά σας που είχαν καθυστερήσει, κάποιο ταξίδι ή έγγραφα νομικά και σπουδές.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ήδη έχει ξεκινήσει να σας πιέζει με περισσότερες ευθύνες ή με θέματα επαγγελματικά και οικογενειακά ωστόσο ο Άρης στους Διδύμους ίσως να σας φέρει κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας ή κάποιες επενδύσεις που θα κάνετε.

Ιχθύς

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Ζυγό και ίσως να έχετε κάποια έσοδα ή να ασχοληθείτε με κάποιες οικονομικές συνεργασίες που ίσως θέλετε να κάνετε ενώ ο Ερμής που θα γυρίσει ευθύδρομος στην Παρθένο ίσως να εξελίξει συνεργασίες και σχέδιά σας που είχαν καθυστερήσει και να έχετε και κάποια σημαντική υποστήριξη από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (03/10/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα