Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/05/2022)

08:30 20/5/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/05/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/05/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/05/2022),

η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω   και καλό θα είναι να μην κάνετε κινήσεις σε επαγγελματικά θέματα που προέκυψαν και να αποφύγετε εντάσεις..Στη συνέχεια από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να επιλύσετε τα θέματά σας πιο εύκολα μέσα από συζητήσεις που θα κάνετε ή κάποια επανεξέταση.

Ταύρος

Η Σελήνη  το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια επαγγελματικά σας σχέδια ενώ ίσως να έχετε και κάποια σημαντική υποστήριξη.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά της εργασίας σας που θα σας πιέσουν ωστόσο μπορεί να έχετε και έσοδα από χρήματα που σας χρωστούσαν από την εργασία σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και ίσως να πρέπει  να  ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα ή οφειλές που σας απασχολούν και σας πιέζουν.Από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Υδροχόο,ένα πιο φιλικό ζώδιο για εσάς και θα μπορέσετε μέσα από κάποιες επαφές με το εξωτερικό ή μέσα από συζητήσεις σε νομικό πλαίσιο να βρείτε λύσεις ή να επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας με συνεργάτες.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και ίσως να  ασχοληθείτε με θέματα που σας απασχολούν με συνεργάτες.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις που θα ευνοήσουν κάποιους οικονομικούς στόχους σας αλλά να επανεξετάσετε και θέματα από το παρελθόν.

Λέων

Η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως να έχετε κάποια ένταση μέσα στην εργασία σας .Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και θα έχετε πιο θετικά αποτελέσματα σε σχέσεις με συνεργάτες και τους στόχους σας ενώ ίσως να έχετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως να ασχοληθείτε με κάποια δημιουργικά ή επαγγελματικά σας σχέδια..Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 6ο σας οίκο και μπορεί να έχετε κάποιες προτάσεις σε ένα επαγγελματικό επίπεδο ή να επανεξετάσετε κάποιες αποφάσεις σας.

Ζυγός

Η Σελήνη  το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και θα ασχοληθείτε με θέματα της οικογένειάς σας αλλά ίσως και της καριέρας σας.Στη συνέχεια  από το μεσημέρι και μετά θα περάσει στον Υδροχόο σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για εσάς και θα έχετε θετικά αποτελέσματα στις επαφές ενώ ίσως να κάνετε και κάποιες αναθεωρήσεις για κάποια σχέδιά σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/05/2022), η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και ίσως να έχετε κάποια υποστήριξη σε  επαγγελματικές συμφωνίες.Στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο και θα πιεστείτε σε στόχους με το σπίτι ή την οικογένεια αλλά ίσως έχετε κάποια βοήθεια από το περιβάλλον σας ή να πάρετε ικανοποίηση από κάποια επιστροφή χρημάτων.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και ίσως να πιεστείτε αρκετά με τα οικονομικά σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες επαφές με παλιούς  συνεργάτες ή να επανεξετάσετε κάποια συμφωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη από το πρωί θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και ίσως να θελήσετε να ασχοληθείτε με κάποιους προσωπικούς σας στόχους..Στη συνέχεια η Σελήνη από το μεσημέρι και μετά  θα περάσει στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με στόχους σας οικονομικούς  ωστόσο ίσως να έχετε κάποιες καθυστερήσεις μέσα στην εργασία σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Αιγόκερω  και ίσως να είστε πιο εσωστρεφείς και να μην έχετε και τόσο καλή διάθεση..Στη συνέχεια από το μεσημέρι και μετά  η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας και θα έχετε καλύτερη διαχείριση στην επικοινωνία σας με το περιβάλλον ενώ ίσως να συναντήσετε και κάποιο φίλο που είχατε να δείτε καιρό.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται από το πρωί στον Αιγόκερω και  ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικών στόχων αλλά και κάποιους φίλους σας.Στη συνέχεια η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και θα μπορέσετε να διαχειριστείτε καλύτερα εσωτερικά ,θέματα που σας ενόχλησαν ή θέματα οικονομικά του σπιτιού ενώ ίσως να επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/05/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα