Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/9/2020)

09:01 20/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/9/2020), στενές σχέσεις και επαφές με ανθρώπους

που τους έχετε εμπιστοσύνη και μπορείτε να μιλάτε μαζί τους για λεπτά θέματα της ζωής σας, ή της δικής τους, προβλέπονται σήμερα. Πιθανόν κάποιο άτομο από την οικογένειά σας, ή από τον στενό φιλικό σας κύκλο, να σας εξομολογηθεί κάτι που το απασχολεί. Μην παίρνετε θέση, απλώς ακούστε τι έχει να σας πει κι αν προβληματιστείτε με το θέμα του, ψάξτε το αργότερα καλύτερα, για να έχετε μια πιο αντικειμενική άποψη, ιδίως εάν επηρεάζει τον κοινό σας κύκλο. Από το απόγευμα και μετά, ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε και να ξεκουραστείτε στον προσωπικό σας χώρο.

Ταύρος

Το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει και κάποια σχέδια ή στόχοι που είχατε βάλει το προηγούμενο διάστημα, από την εβδομάδα που έρχεται θα αρχίσουν να δρομολογούνται. Τώρα θα κάνετε τις κατάλληλες επαφές με ανθρώπους που έχουν τον τρόπο τη δύναμη ή τη θέση, και μπορούν να σας ανοίξουν πόρτες, να σας βρουν προσβάσεις, εκεί που υπάρχουν οι ευκαιρίες να εκμεταλλευτείτε για τους σκοπούς σας. Η εβδομάδα που έρχεται είναι αρκετά επικοινωνιακή, με πολλές επαφές και αρκετή, κινητικότητα. Προς το παρόν, προσπαθήστε σήμερα να χαλαρώσετε και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ξεκουράζουν.

Δίδυμοι

Λίγο πιο μουντή συναισθηματικά θα είναι η σημερινή ημέρα και για το λόγο αυτό, δεν αποκλείεται να αρνηθείτε προσκλήσεις για εξόδους ή άλλες μετακινήσεις. Απλά κάντε το με τρόπο ευγενικό και όχι με μια απάντηση τύπου, “άντε παρατήστε με”. Σίγουρα σας περιμένει μία εβδομάδα με αρκετό τρέξιμο και οι εξελίξεις που θα έρθουν θα έχουν εμπόδια καθυστερήσεις και μια αναμονή, που θα σας κάνει κάποιες φορές να αντιδράτε έντονα. Σήμερα, εάν ο εαυτός σας σας ζητάει να αράξετε στο σπίτι, να κάνετε κάποιες δουλειές στο χώρο του και να απολαύσετε την ησυχία σας, να το κάνετε θα λειτουργήσει ευεργετικά.

Καρκίνος

Όταν δικοί σας άνθρωποι, το ταίρι σας ή οι συγγενείς σας, σας αναγκάζουν με τον τρόπο τους, να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις που δεν έχετε καμία διάθεση να τις υποστείτε για τυπικούς λόγους, μάλλον καταπιέζεστε εσωτερικά αλλά σας είναι δύσκολο από την άλλη μεριά, να πείτε όχι. Κάτι τέτοιο φαίνεται να σας χαλάει τη διάθεση σήμερα να χαρίσετε στον εαυτό σας την ηρεμία του σπιτιού και του προσωπικού σας χώρου, που όμως καλό θα ήταν να μην επιμείνετε να αντιστέκεστε σε αυτό που σας ζητούν οι δικοί σας άνθρωποι. Θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα τους κερδίσετε με την συμπεριφορά σας και αυτό σας συμφέρει.

Λέων

Οι άνθρωποι οι δικοί σας, θα λειτουργήσουν πολύ υποστηρίχτηκα σε ότι σκέφτεστε να προχωρήσετε ή να επιχειρήσετε το διάστημα αυτό και είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν, όταν και όποτε το χρειαστείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να τους μιλήσετε για ότι σκέφτεστε, να ακούσετε την άποψή τους, που σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεμπλοκάρει τη σκέψη σας, ιδίως εάν προβληματίζεστε σε πρακτικά ζητήματα.  Η εβδομάδα που έρχεται, έχει πολύ τρέξιμο για σας και εάν αναλάβουν δικές σας υποχρεώσεις καθημερινότητας, θα σας απαλλάξουν από βάρη που κανονικά θα έπρεπε να τα διεκπεραιώσετε εσείς.

Παρθένος

Συχνά πιθανόν να ακούτε, ότι στη ζωή αυτή, ότι δίνεις παίρνεις. Για εσάς λοιπόν σήμερα είναι μια πολύ γλυκιά ημέρα, αφού φαίνεται ότι οι άνθρωποι που σας νοιάζονται και σας υποστηρίζουν, θα σας “ταΐσουν” το συναίσθημα με τόνους αισιοδοξίας, θα σας αποδείξουν ότι για όποιες ανησυχίες έχετε, δεν είστε μόνοι και θα βρίσκονται δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε. Είναι σπουδαίο να χτίζετε σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις στα πλαίσια της αγάπης και της αλληλοεκτίμησης κι εσείς είστε άνθρωποι που κάνετε να αισθάνονται σιγουριά, όσοι σας έχουν κοντά τους. Οι απογευματινές ώρες ας είναι στιγμές χαλάρωσης.

Ζυγός

Για άλλη μια φορά, σχέσεις και στενές συνεργασίες, σας προβληματίζουν και δεν ξέρετε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα θέματα στη ζωή σας, το τι σας ξημερώνει. Παρ όλα αυτά, προτάσεις για συνεργασίες και για οικονομική άνοδο θα έχετε, παρότι τις ημέρες αυτές καλό θα ήταν να κρατάτε και μικρό καλάθι. Σε μια άλλη περίπτωση, ότι και αν σας προταθεί, μην υποσχεθείτε πράγματα που στο μέλλον δε θα μπορέσετε να καλύψετε και για το λόγο αυτό, να χαρακτηριστείτε ανακόλουθοι. Από τις απογευματινές ώρες, η επικοινωνία με ‘ένα δικό σας άνθρωπο, θα σας βοηθήσει συναισθηματικά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/9/2020), ή εσείς θα έχετε υποτονική διάθεση σήμερα, ή κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε, αντιμετωπίζει ένα θέμα με την υγεία του ή με έναν σημαντικό τομέα της ζωής του, που σας προβληματίζει. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ψάξτε τις λύσεις μέσα σας και βρείτε τις δυνατότητες που έχετε να αλλάξετε το εσωτερικό κλίμα που επικρατεί, αφού την περίοδο αυτή, πρέπει αν έχετε καθαρό μυαλό και λογική σκέψη. Οι συναισθηματικές παρεμβολές, δε θα σας βοηθήσουν αν έχετε αντικειμενική άποψη, όταν κάποιος δικός σας σας χρειαστεί αλλά ούτε και βοηθά να βρείτε τον τρόπο να προωθήσετε τα δικά σας “θέλω”.

Τοξότης

Στην εβδομάδα που έρχεται, θα μπορέσετε να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχουν ένα λόγο να μπορούν να προωθήσουν τα επαγγελματικά σας σχέδια, να βρείτε τα κατάλληλα άτομα και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα έχετε, για να ανακαλύψετε νέους τρόπους που θα ενισχύσουν το εισόδημά σας. Κατά τα άλλα σήμερα σε μια μέρα που διέπεται από μοναχικότητα, δε θα σας αρέσει ο περιορισμός και ίσως μία πρόσκληση που θα κάνετε σε ένα φιλικό σας πρόσωπο να βγείτε, μάλλον θα αντιμετωπιστεί με απροθυμία. Πιθανόν να είναι μια καλή συντροφιά ένα βιβλίο, ή κάτι πιο πνευματικό που θα σας ταξιδέψει νοερά.

Αιγόκερως

Τελευταία, όλο και περισσότερο οι συνθήκες και οι καταστάσεις σας προτρέπουν να θέλετε να βάλετε ορισμένα πράγματα στη θέση τους, αφού κάποιοι άνθρωποι δικοί σας, ή στενοί συνεργάτες σας, παίρνουν τις λάθος πρωτοβουλίες σε θέματα που αφορούν κι εσάς. Μην μπαίνετε όμως στην διαδικασία τουλάχιστον σήμερα να επιβάλλετε την άποψή σας, ή να τους θέσετε τα όρια που έχουν υπερβεί, αφού η ημέρα, μπορεί να κρύβει μια ευκολία, στο να δημιουργηθεί από το πουθενά, μια ένταση, που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα συνεννόησης που επικρατεί. Ασχοληθείτε μονάχα με ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (20/9/2020), μικρά θέματα επικοινωνιακά, μπορούν να δημιουργηθούν σήμερα στις επαφές που θα κάνετε με τους δικούς σας ανθρώπους, ή με εκείνους που συνεργάζεστε ή δραστηριοποιείστε σε κάποιο χώρο. Μπορεί μαι εκκεντρική σας ατάκα, να λειτουργήσει σαν θρυαλλίδα και από το πουθενά να ξεσπάσει η ένταση στη συζήτηση, ή να αισθανθείτε τελικά, ότι ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι, μάλλον δε σας καταλαβαίνουν. Ακόμα και το ιδιόρρυθμο χιούμορ σας, μπορεί να το εκλάβει κάποιος σήμερα στραβά, γι αυτό και μην προκαλείτε, ούτε την τύχη σας ούτε τους άλλους γύρω σας. Τουλάχιστον, προσπαθήστε το.

Ιχθύς

Εντάσεις και αντιπαραθέσεις με το σύντροφο ή με τους δικούς σας ανθρώπους, καλό είναι να τις αποφύγετε σήμερα. Είστε ήδη φορτωμένοι, με πολλές υποχρεώσεις και καθήκοντα που χρειάζεται σε σύντομο διάστημα να διεκπεραιώσετε και αυτό σας φορτώνει με υπέρμετρο άγχος. Μια κουβέντα λοιπόν αρκεί για να σας κάνει να αντιδράσετε. Σκεφτείτε εάν νιώσετε έτσι, ότι μήπως είναι καλύτερα και να μην απαντήσετε σε ότι σας ζητηθεί, ή να αποτραβηχτείτε απομονώνοντας έτσι τον εαυτό σας, από πηγές εκνευρισμού. Μην άγχεστε, γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο βατή από όσο υπολογίζετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα