Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2021)

08:31 22/9/2021 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2021) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2021):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/9/2021),

η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με με θέματα οικογενειακά ή με κάποιους προσωπικούς σας στόχους που θα έχετε εύνοια ωστόσο θα έχετε βοήθεια σε σχέση με θέματα νομικά αλλά ίσως να έχετε και την υποστήριξη φίλων σε κάποια θέματά σας.

Ταύρος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε μεσολάβηση από κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας ώστε να σταθεροποιήσετε μια θέση εργασίας αλλά και τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα σε μια ομάδα και ίσως να καταφέρετε να κάνετε ένα ταξίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν αρκετά τα επαγγελματικά σας ωστόσο θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά και να έχετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας ή από συναδέλφους.

Λέων

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και μπορεί να έχετε μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις με συνεργάτες και θα καταφέρετε να κάνετε μια ευνοϊκή συνεργασία.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 8ο σας οίκο και θα έχετε κάποια βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο στα θέματα εργασίας σας αλλά και στην εύρεση κάποιες εργασίας.

Ζυγός

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε σήμερα με θέματα επαγγελματικά ή συνεργάτες που μπορεί να σας δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις ωστόσο θα καταφέρετε να καταλήξετε ευνοϊκά και να κάνετε θετικές συμφωνίες.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (22/9/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο και θα κάνετε συζητήσεις και επαφές με συναδέλφους ή συνεργάτες για εργασιακά και θα έχετε θετικά και δημιουργικά αποτελέσματα.

Τοξότης

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 5ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε αρκετά με τα χόμπι και τη δημιουργικότητά σας ωστόσο ίσως να έχετε και μια οικονομική βοήθεια ώστε να πετύχετε μια συμφωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο και μπορεί να αντιμετωπίσετε και σήμερα εντάσεις στην οικογένεια σας ωστόσο θα έχετε οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη από τα αδέλφια σας ή τον περίγυρό σας.

Υδροχόος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και θα πάρετε ικανοποίηση και αναγνώριση μέσα από τον χώρο εργασίας σας ή θα πάρετε χρήματα που θα σας ικανοποιήσουν.

Ιχθύς

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και ίσως πάρετε κάποια χρήματα από το χώρο εργασίας σας ή μέσα από τη δημιουργικότητά σας που θα σας ικανοποιήσουν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (22/9/2021) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
2292021,