Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (14/8/14)

09:47 14/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα έχει διπλή διάθεση. Γιατί από τη μια μεριά σας βοηθά να παλέψετε και να κερδίσετε μάχες, από την άλλη πυροδοτεί συγκρούσεις, ειδικά όταν διέρχεται από τον τομέα των σχέσεων. Την περίοδο αυτή προσοχή στον σημαντικό τομέα των σχέσεων, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα . Οι προσπάθειές σας μπορεί να πέσουν στο κενό από έλλειψη κατάλληλων συμμαχιών, ή να θελήσετε να συνεργαστείτε ξανά με κάποιον που σας είχε απογοητεύσει στο παρελθόν . Η ζημιά θα εξουδετερωθεί αν είστε προσεκτικοί και πρακτικοί. Στις προσωπικές σχέσεις, η ανυπομονησία και ο εγωισμός θα προκαλέσουν εντάσεις, ενώ

θα κερδίσετε περισσότερα αν χειριστείτε το θέμα με ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση. Αν είστε μόνοι και ονειρεύεστε μια συναρπαστική συνάντηση, είναι πολύ πιθανό να απογοητευθείτε. Από την άλλη πλευρά, είναι μια περίοδος κατάλληλη για τη χρησιμοποίηση των δημιουργικών ικανοτήτων, για την επιτάχυνση της αντίληψής σας και γενικά για την τόνωση της γενικής κατάστασης του νου. Είναι επίσης καλή περίοδος για τη μελέτη όλων των μεταφυσικών θεμάτων, ειδικά της αστρολογίας.

Ταύρος

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα, όχι στην αρνητικότητα – έχει διαφορά. Μην παγιδεύεστε στη σκέψη ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος και μόνο μια φορά για να γίνει κάτι. Χαλαρώστε και σχεδιάστε εκ νέου τις κινήσεις σας. Το να είστε υπομονετικοί μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό αν έχετε κάποια στενή σχέση. Μην πιέζετε τα πράγματα. Αντίθετα, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να αναπνεύσει. Αυτό θα βοηθήσει επίσης και το ταίρι σας, αλλά και θα σας εξηγήσει γιατί φαίνεται τον τελευταίο καιρό να σας αγαπάει λιγότερο. Στη δουλειά θα έχετε επιτυχία αν αναλάβετε πρωτοβουλίες. Προσοχή στην υπερβολική δοσολογία, ειδικά αν παίρνετε αντιβιοτικά ή αντικαταθλιπτικά. Οι μοναχικοί θα έχουν επιτυχία στις κατακτήσεις. Αλλά ακόμη κι αν βλέπετε τον έρωτα σαν παιχνίδι, προσπαθήστε να αποφύγετε τις επιπλοκές.

Δίδυμοι

Θέλει κάποια προσοχή η σημερινή ημέρα. Πιθανότατα να μπλεχτείτε με κάποια δυσάρεστη ασχολία, ή να θελήσετε να κάνετε κάτι το οποίο θα προκαλέσει τη δυσφήμισή σας στους φίλους και τους γνωστούς σας και γενικά θα έχετε την τάση να υποστηρίζετε ιδιόμορφες απόψεις. Γι” αυτό κρατήστε τη νοητική σας ισορροπία, αποφεύγοντας τις ακρότητες στη σκέψη και κάθε τάση για ερεθιστικότητα και αναστάτωση. Να περιμένετε επίσης δυσκολίες στον οικονομικό τομέα και στη δουλειά. Στο οικογενειακό μέτωπο, μην παρασυρθείτε από τα θυμό και πείτε λόγια ή κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Οι φίλοι, ωστόσο, θα σας προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια. Θα σας ενθαρρύνουν, θα κάνουν πράγματα για εσάς και δεν αποκλείεται να σας δανείσουν και χρήματα.

Καρκίνος

Η ημέρα αυτή έχει ανάμεικτες τάσεις, θα μπορούσε να φέρει την ευτυχία σε μια σχέση, αλλά από την άλλη, θα μπορούσε να φέρει μια σύγκρουση ανάμεσα στα αισθήματα και την παρόρμηση των συγκινήσεων και στη λογική. Καλό είναι να αποφύγετε την παρορμητική δράση και, όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, να αποφύγετε επίσης την προμελέτη σχετικά με τα αισθήματά σας, γιατί διαφορετικά μπορεί να γίνετε πολύ ιδιοτελείς. Το ίδιο ισχύει και στο οικογενειακό μέτωπο, όπου η ατμόσφαιρα θα είναι τεταμένη. Αν είστε ζευγάρι, μια επανεκτίμηση της κοινής ζωής σας θα αποδειχθεί μάλλον ευεργετικό παρά επώδυνη. Μην εξεγείρεστε αν οι καταστάσεις δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θέλετε. Καλλιεργήστε την υπομονή . Θα ήταν καλό να απέχετε για κάποιο χρονικό διάστημα από την κατανάλωση λιπαρών τροφών. Τα επίπεδα της χοληστερόλης σας μπορεί να είναι υψηλά, γι’ αυτό ένα check-up θα ήταν χρήσιμο.

Λέων

Η ημέρα σας ευνοεί, σκορπώντας φως και αγάπη στη ζωή σας. Βάλτε το καλύτερο χαμόγελό σας και εντυπωσιάστε τους άλλους με τα ταλέντα σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Και αν έχετε κάνει ετοιμασίες για μια ειδική ρομαντική περίσταση, μην αφήσετε τους φόβους και τις αγωνίες σας να παρέμβουν σε αυτή. Στον τομέα της δουλειάς το κλίμα θα είναι ευνοϊκό, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις λεπτομέρειες. Στο οικογενειακό μέτωπο, δείξτε ανοχή, διαφορετικά η ζωή στο σπίτι θα γίνει αφόρητη. Στις σχέσεις σας με τους άλλους να είστε συγκρατημένοι και διακριτικοί, αλλιώς μπορεί να τους πληγώσετε. Αν την περίοδο αυτή αισθάνεστε κουρασμένοι, κάντε μια θεραπεία με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ώστε ο οργανισμός σας να αντιστέκεται καλύτερα στις μικροβιακές και ιογενείς επιθέσεις.

Παρθένος

Η πρόκληση σήμερα είναι πώς οι λαμπρές ιδέες και τα συναισθήματά σας θα γίνουν πράξη. Τώρα έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε το όνειρο σε πραγματικότητα, ή τουλάχιστον να κάνετε ένα βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά σε αυτό το ενδεχόμενο, ώστε να μην χάσετε την ορμή σας ή την αυτοπεποίθησή σας. Όμως η ζωή κινείται με μικρά βήματα και όχι με αιφνίδιες και θεαματικές επιτυχίες. Με λίγη διπλωματία και προσοχή θα προχωρήσετε πιο γρήγορα στην καριέρα σας. Στον αισθηματικό τομέα, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Αν είστε δεσμευμένοι, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε ένα κλίμα αρμονίας στο σπίτι. Με την εξυπνάδα και το καλό κριτήριο που έχετε, θα διαχειριστείτε άριστα τα οικονομικά της οικογένειας. Ο/η σύντροφός σας θα αισθανθεί υποχρεωμένος/η να σας συγχαρεί στο θέμα αυτό, ακόμη κι αν δεν συμφωνεί μαζί σας σε άλλα θέματα.

Ζυγός

Σήμερα θα γευτείτε τις απολαύσεις της αγάπης. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποτρέψει από τη φροντίδα των άλλων τομέων της ζωής σας, αλλιώς θα σας πάρει πολύ καιρό για να συνέλθετε από τις απογοητεύσεις. Επίσης, θα κάνετε κάποιες καλές επιχειρηματικές συμφωνίες ή θα βρείτε μια πιο αποδοτική δουλειά. Μην συλλογίζεστε άσκοπα για τη μετά θάνατον ζωή . Τα πάντα βρίσκονται εδώ. Τυχόν πεπτικά και εντερικά προβλήματα οφείλονται κυρίως στο άγχος και την υπερβολική νευρικότητα. Ανησυχίες οικογενειακής φύσης ή ανησυχία για την υγεία κάποιου κοντινού σας προσώπου μπορεί να αναστατώσουν τη ζωή σας. Πάντως η αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος πρέπει να είναι πρακτική και μόνο πρακτική. Αν εξαιτίας των πλανητικών επιρροών της περιόδου αυτής η δουλειά σας γίνει πολύ απαιτητική, απαλλαγείτε από οτιδήποτε περιττό.

Σκορπιός

Το οικονομικό θα βρεθεί στο επίκεντρο ορισμένων εξελίξεων από ενέργειες που έγιναν το προηγούμενο διάστημα Η ημέρα αυτή είναι τυχερή και το εισόδημά σας μπορεί να λάβει μια απρόσμενη ώθηση, ή να βρείτε μια γρήγορη λύση σε ένα πιεστικό πρόβλημα ρευστότητας. Υπάρχει μια ηχώ από το παρελθόν, οπότε αν δεν κάνατε μια συγκεκριμένη ενέργεια τότε, μπορεί να αποφασίσετε να την κάνετε τώρα. Αν αισθάνεστε νευρικοί και ευερέθιστοι, ο λόγος δεν είναι ψυχολογικός, αλλά οφείλεται σε διαταραχή του συστήματος απέκκρισης. Μην είστε εύπιστοι, καθώς αυτή η στάση μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά. Η ερωτική ζωή σας θα είναι αναμφίβολα φωτεινή και θα έχετε όλα όσα σας αξίζουν: λουλούδια, μουσική, απαλό φωτισμό!

Τοξότης

Η ημέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να αναβάλλετε μια σημαντική απόφαση για πάντα. Μπορεί να χρειάζεστε και άλλο χρόνο για να σκεφτείτε, αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και το αίσθημα που δημιουργεί είναι απίθανο να αλλάξουν. Την ημέρα αυτή δέχεστε ισχυρές επιρροές που δημιουργούν αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, η οποία με τη σειρά της θα φέρει αλλαγές στη ζωή σας διαμορφώνοντας ένα διαφορετικό μέλλον . Είστε επομένως σε φάση μεταμόρφωσης της προσωπικότητάς σας. Στον οικονομικό τομέα, μην υποκύψετε στον πειρασμό του εύκολου χρήματος. Το κλειδί είναι η υπομονή και όχι η βιασύνη. Διαφορετικά θα καταστρέψετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Προσοχή: κίνδυνος δηλητηρίασης! Στον τομέα των σχέσεων θα έχετε υποστήριξη από τους φίλους σας, ενώ βγαίνοντας έξω θα συναντήσετε ορισμένους συμπαθητικούς ανθρώπους.

Αιγόκερως

Όλες οι πόρτες θα ανοίξουν για εσάς και μπορείτε να πετύχετε τα σχέδια που καλλιεργείτε εδώ και καιρό. Θα μπορέσετε επίσης να γνωρίσετε το είδος εκείνο της εκλεπτυσμένης αγάπης που πάντα ονειρευόσασταν. Στην περίπτωση όμως που ξεχαστείτε και νομίσετε ότι η ζωή είναι ένας όμορφος περίπατος μια ηλιόλουστη μέρα, ο Πλούτωνας θα σας υπενθυμίσει εκείνον τον λογαριασμό που δεν έχετε πληρώσει ή εκείνο το χρέος που έχετε ξεχάσει να εξοφλήσετε. Κατά τον ίδιο τρόπο, ένα γεγονός του παρελθόντος θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της ημέρας. Όλα όμως αντιμετωπίζονται αν δείξετε υπομονή και καρτερία. Το θετικό σε όλα αυτά είναι ότι σας δίνεται η ευκαιρία να φτάσετε στην καρδιά ενός ζητήματος και να το επιλύσετε. Το τελευταίο θα μπορούσε να σας προσφέρει μια πλούσια ανταμοιβή. Αντιμετωπίστε τους πονοκεφάλους τρώγοντας περισσότερα φρούτα. Μην βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση, ακόμη κι αν οι άλλοι σας απειλήσουν. Κάντε το σωστό – γυρίστε και το άλλο μάγουλο.

Υδροχόος

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη . Στη διάρκειά της ημέρας, η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη και οι άνθρωποι θα ανταποκρίνονται πρόθυμα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά, οι δουλειές σας θα αυξηθούν και όσο περισσότερο θα ανυψώνεστε πάνω από τους προσωπικούς σκοπούς και τις επιθυμίες, τόσο η ευτυχία σας θα αυξάνει. Οι συμπάθειές σας θα διευρυνθούν και θα κερδίσετε από τις συναλλαγές σας με άτομα κατώτερης κοινωνικής τάξης από τη δική σας. Επιπλέον θα ενισχυθούν η δύναμη του χαρακτήρα σας, η φιλοδοξία και η επιμονή. Γενικά θα μπορέσετε να κάνετε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες, αλλά και αισθηματικές σχέσεις. Εάν πάσχετε από κάποια χρόνια ασθένεια, επιδιώξτε να βρείτε μια νέα θεραπεία . Οι πιθανότητες να θεραπευτείτε είναι εξαιρετικές.

Ιχθείς

Η περίοδος αυτή ευνοεί το σχέδιο δράσης σας, αλλά και τη διαμόρφωση ενός κλίματος μέσα στο οποίο οι άλλοι θα είναι ειλικρινείς μαζί σας. Και το αντίστροφο. Ωστόσο, αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε και υπάρξουν λιγότερο ευπρόσδεκτες εξελίξεις, ας μη σας καταλάβει πανικός . Έτσι, αν δεν υπάρξει μια άμεση λύση ή μια πορεία προς τα εμπρός, αυτό σημαίνει πως δεν ήρθε ακόμη η ώρα. Ωστόσο, ορισμένοι από εσάς θα είναι σε θέση να υπογράψουν μια σημαντική σύμβαση ή συμφωνία . Γενικά, όμως, όλοι θα πρέπει να περιμένετε μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα . Μην ξεχνάτε ότι περιβάλλεστε από καλούς ανθρώπους και αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να τους δείξετε την εκτίμησή σας. Να είστε προσεκτικοί με τα τυχερά παιχνίδια και τις κερδοσκοπικές επενδύσεις. Στον οικογενειακό τομέα μπορεί να υπάρξουν σοβαρές διαφωνίες. Θα χρειαστεί να πάρετε μια σημαντική απόφαση ή να κάνετε μια κίνηση για την επίλυση της διαφοράς. Πριν κάνετε οτιδήποτε, ζητήστε τη γνώμη του/της συντρόφου σας καθώς το θέμα τον/την αφορά πάρα πολύ.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (14/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, δραση, φως, λύση, οφείλεται, χρεος, νέα, σημαίνει, oroskopos, ipop, Καλή Χρονιά, κοινωνικη συμφωνια, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, ξανα, ipop, επιθυμιες, το θεμα, βημα, γνωμη, δουλεια, εγωισμος, ηχω, θεμα, καριερα, λουλουδια, μουσικη, ονειρο, παιχνιδια, περιοδος, σημερινη, τυχη, υγεια, φρουτα, φως, ωθηση, ωρα, oroskopos, αγαπη, αγχος, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, βιταμινες, βοηθεια, βρειτε, γεγονος, γινει, γοητεια, διαστημα, δυναμη, δικη, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, εκτιμηση, ελλειψη, ενεργεια, εξελιξη, επενδυσεις, επιτυχια, ερχεται, ζημια, ζωη, ζωης, ιδεες, ιδιο, ειδος, υπομονη, ισχυει, θετικο, ισορροπια, κινηση, κλιμα, λεπτομερειες, λύση, λογια, μπορειτε, παντα, ωριμοτητα, ορμη, οφείλεται, πιθανοτητες, πλουτωνας, πορτες, προβληματα, ρολο, σειρα, σπιτι, σχεδια, σχεδιο, ταση, τυχερα παιχνιδια, φορα, χαμογελο, βηματα, δουλειες, ειλικρινεις, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, καρδια, μελετη, μια φορα, παιχνιδι, σημαίνει, σωστο, θεματα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα