Το «The Voice» επιστρέφει | Η κριτική επιτροπή και η αλλαγή

11:00 31/7/2019 - Πηγή: iPop

Για ακόμα μια χρονιά θα παρακολουθήσουμε μέσα απ’ τη συχνότητα του ΣΚΑΪ το «The Voice», το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει μια μεγάλη μερίδα του κοινού.

Μπορεί αρχικά ν’ ακούγονταν διάφορα σενάρια για το talent show, όμως, τελικά ο Acun Ilicali, παρά τις συζητήσεις που έκανε με άλλα κανάλια, αποφάσισε να παραμείνει στον ΣΚΑΪ για σιγουριά, αφού δεν έμεινε ικανοποιημένος απ’ τις συζητήσεις που είχε με τους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η παραγωγή του talent show δέχεται ήδη χιλιάδες αιτήσεις από ανθρώπους που θέλουν ν’ αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι μέσα

απ’ το «The Voice». Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πληροφορίες, έχουν γίνει ήδη κάποια πρώτα casting calls και έχουν ξεχωρίσει κάποια πρόσωπα.

Η κριτική επιτροπή του «The Voice» και η αλλαγή

Φέτος το show θα βγαίνει απ’ το Γαλάτσι, ενώ πληροφορίες θέλουν να βλέπουμε αλλαγές στις οντισιόν. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι οντισιόν θ’ ακολουθήσουν εκείνες που έχουν γίνει διεθνώς στην παραγωγή, χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσον αφορά τα βασικά πρόσωπα του show, η συνταγή έχει αποδειχθεί πετυχημένη, επομένως η κριτική επιτροπή και ο παρουσιαστής παραμένουν ως έχουν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης παραμένει στην παρουσίαση, ενώ οι Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης θα καθίσουν στις θέσεις των κριτών και θα μας χαρίσουν και φέτος απίστευτες στιγμές, αφού χημεία πλέον μεταξύ τους δίνει κάτι έξτρα στο show.

Τα υπόλοιπα shows του ΣΚΑΪ

Εκτός απ’ το «The Voice», στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα επιστρέψει το Φθινόπωρο και το «My style rocks». Το κανάλι θέλει να διατηρήσει την ίδια κριτική επιτροπή εάν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, η ώρα και οι μέρες προβολής του είναι σε συζήτηση, ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα είναι παρουσιάστρια.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επίσης θα επιστρέψει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρη η κριτική επιτροπή, παρά μόνο ο Γιώργος Λιανός που έχει συμβόλαιο με την Acun Media.

Το «Power of love» δεν θα προβληθεί την ερχόμενη σεζόν.

Το άρθρο Το «The Voice» επιστρέφει | Η κριτική επιτροπή και η αλλαγή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα