Το ατμοσφαιρικό trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη | Video

12:52 6/9/2019 - Πηγή: iPop

Μόλις κυκλοφόρησε το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη | Videoκαι η ίδια έκανε μια ανάρτηση για τη νέα της δουλειά! Spoiler: H μικρή αλλαγή στο όνομα της εκπομπής. 

Πώς θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη; Ιδιαίτερο, ατμοσφαιρικό, ρομαντικό και σίγουρα καλοδουλεμένο! Μετά από ένα όμορφο Καλοκαίρι η Ελεονώρα Μελέτη

επιστρέφει δυναμικά για να μας καθηλώσει για ακόμη μια χρονιά με τις συνεντεύξεις της και τις ιστορίες που προβάλλονται στην εκπομπή της.

«Μεσάνυχτα» (σκέτο) θα ονομάζεται πλέον η εκπομπή καθώς θα ξεκινά νωρίτερα από ότι πέρυσι. Η παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία ευχαριστούσε όλους τους συνεργάτες για το ονειρικό trailer και την καταπληκτική δουλειά που έγινε.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει «κόψει» καλεσμένο από την εκπομπή της και αυτός είναι ο λόγος!

Το trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη | Η ανάρτησή της:

«Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπής μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματάρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές».

View this post on Instagram

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές… #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Sep 6, 2019 at 1:57am PDT

Εμείς της ευχόμαστε καλή αρχή και ανυπομονούμε να τη δούμε στις οθόνες μας!

Διαβάστε επίσης:

Τα realities & shows που θα βλέπουμε απ’ τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Το άρθρο Το ατμοσφαιρικό trailer της νέας εκπομπής της Μελέτη | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα