Το email που έστειλε η Meghan Markle σχετικά με την ιστορία της Kate Middleton

14:07 13/3/2021 - Πηγή: iPop

Η συνέντευξη των Sussexes στην Oprah έχει φέρει πολλές διαμάχες της βασιλικής οικογένειας στο προσκήνιο. Ο βασιλικός συντάκτης Omid Scobie και συγγραφέας της βιογραφίας του Χάρι και της Μέγκαν με τίτλο «Finding Freedom», αποκάλυψε στο Harper’s Bazaar, το email που έστειλε η Meghan Markle σχετικά με την ιστορία της Kate Middleton.

Το
email που έστειλε η Meghan Markle

Η Meghan Markle δεν αποφεύγει να μιλήσει για την Kate Middleton κατά τη διάρκεια της μεγάλης συνέντευξής της στην Oprah την περασμένη Κυριακή, λέγοντας ότι το Παλάτι αρνήθηκε να διορθώσει την ψεύτικη ιστορία, ότι έκανε την Kate να κλαίει πριν από το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry. Μάλιστα, στην πραγματικότητα, η Kate έκανε την Meghan να κλαίει.

Οι Meghan Markle και Kate Middleton φαίνεται πως ήρθαν σε ρήξη σε μία συνάντησή τους για τα φορέματα λουλουδιών για τον γάμο της Meghan Markle και του Harry το Μάιο του 2018. Η Meghan Markle έστειλε ένα email σε έναν από τους βοηθούς της στο οποίο έγραφε:

Η αφήγηση με την Kate, η οποία δεν συνέβη, ήταν πραγματικά, πολύ δύσκολη και κάτι που νομίζω, πως έκανε τα πάντα να αλλάξουν τότε. Οχι. (Δεν έκανα την Kate να κλαίει) Όχι, όχι, συνέβη το αντίστροφο. Και δεν λέω ότι είναι απαξιωτικό σε κανέναν, γιατί ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα του γάμου, και ήταν αναστατωμένη για κάτι, αλλά το έκανε, και ζήτησε συγγνώμη, και μου έφερε λουλούδια και ένα σημείωμα που ζητούσε συγγνώμη και έκανε ό, τι θα έκανα αν ήξερα ότι έβλαψα κάποιον. Δεν θα ήθελα ποτέ να βγει για αυτήν, παρόλο που είχε συμβεί.

Λίγες μέρες πριν από το γάμο, ήταν αναστατωμένη για κάτι σχετικό – ναι, το ζήτημα ήταν σωστό για τα φορέματα λουλουδιών, και με έκανε να κλαίω και πραγματικά έβλαψε τα συναισθήματά μου και σκέφτηκα στο πλαίσιο όλων των άλλων που συνέβαιναν εκείνες τις μέρες που οδήγησαν στο γάμο ότι δεν είχε νόημα να μην κάνουμε απλώς αυτό που έκαναν όλοι οι άλλοι, κάτι που προσπαθούσε να είναι υποστηρικτικό, γνωρίζοντας τι συνέβαινε με τον μπαμπά μου.

Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί ήταν να κατηγορηθώ για κάτι που όχι μόνο δεν το έκανα, αλλά αυτό συνέβη σε μένα και τους ανθρώπους που ήταν μέρος του γάμου μου που πήγαιναν στην ομάδα των comms μου, λέγοντας, ξέρω ότι αυτό δεν συνέβη . Δεν χρειάζεται να τους πω τι πραγματικά συνέβη, αλλά τουλάχιστον μπορώ να συνεχίσω να γράφω, «Δεν την έκανα να κλαίει.» Όλοι στο ίδρυμα ήξεραν ότι δεν ήταν αλήθεια. Δεν μοιράζομαι αυτό το κομμάτι με την Κέιτ με κανέναν τρόπο ώστε να την προσβάλλει. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να καταλάβουν την αλήθεια, αλλά επίσης νομίζω ότι πολλά από αυτά τροφοδοτήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης. Κοίτα, ελπίζω ότι θα ήθελε να διορθωθεί. Και ίσως με τον ίδιο τρόπο που το Παλάτι δεν θα άφηνε κανέναν άλλον να το αρνηθεί, δεν θα την άφηνε, γιατί είναι καλό άτομο, και νομίζω ότι πολλά από αυτά που έχω δει να διαδραματίζουν ήταν αυτή η ιδέα της πολικότητας όπου με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς, και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το email που έστειλε η Meghan Markle σχετικά με την ιστορία της Kate Middleton εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα