Το καλοκαιρινό και ευφάνταστο trailer του Καλοκαίρι #Not (Video)

17:07 2/7/2020 - Πηγή: iPop

Η πρωινή ζώνη του OPEN και φέτος το Καλοκαίρι θα είναι ξεχωριστή, κρατώντας μας συντροφιά. Το trailer του Καλοκαίρι #Not μας δίνει μία γεύση από το τι να περιμένουμε. 

Δύο ευτυχισμένα ζευγάρια στη ζωή, γίνονται για πρώτη φορά ζευγάρια και στην τηλεόραση και θα μας καλημερίζουν με καλοκαιρινή διάθεση στο Καλοκαίρι #Not.

Το trailer της εκπομπής

είναι υπέροχο, καλοκαιρινό και ευφάνταστο. Τα δύο ζευγάρια συναντούνται τυχαία σε μία υπέροχη παραλία το πρώτο Καλοκαίρι μετά την καραντίνα του κορονοϊού. και φυσικά δεν λείπουν τα απρόοπτα, αφού ο μεν Γρηγόρης Γκουντάρας τηρεί τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό και ο δε Ετεοκλής Παύλου έχει το νου του στο τραγούδι και το Just The 2 Of Us. Ωστόσο, καλούνται να συνυπάρξουν σε μια παραλία γεμάτη φουσκωτά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη Ναταλί Κάκκαβα και συμπαρουσιαστές την Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, θα λένε καθημερινά όλα τα νέα της showbiz, θα υποδέχονται αγαπημένους καλεσμένους, θα έχουν μαγειρική με γευστικότατα αποτελέσματα, έξυπνες και δοκιμασμένες συμβουλές μόδας και ομορφιάς, πολλά παιχνίδια με τους τηλεθεατές αλλά και αποτελεσματικά «summer fitness trends»!

Αν κρίνουμε από το trailer του Καλοκαίρι #Not, τότε σίγουρα θα μας φτιάχνουν τη διάθεση καθημερινά, κάνοντας πρεμιέρα τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 09:50 το πρωί στο OPEN.

Δες το trailer του Καλοκαίρι #Not: 

Εμείς τους ευχόμαστε καλή αρχή κι ανυπομονούμε τα κάνουν τα πρωινά μας το Καλοκαίρι λίγο πιο ευχάριστα, δροσίζοντάς μας με την παρέα τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Λύγισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας on air στο μεγάλο φινάλε της Ελένης (Video)

Το άρθρο Το καλοκαιρινό και ευφάνταστο trailer του Καλοκαίρι #Not (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα