Το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Paradise Park!

18:33 16/12/2019 - Πηγή: iPop

Τα ομορφότερα Χριστούγεννα περνούν από το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Paradise Park! Για άλλη μια χρονιά τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μια ξεχωριστή και «μαγική» χριστουγεννιάτική εμπειρία, στο αγαπημένο τους Paradise Park.

Περιγραφή προγράμματος:

Στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό τα παιδιά βιώνουν αξέχαστες χριστουγεννιάτικες εμπειρίες. Εδώ τα παιδιά θα βρουν:

τον
Άι Βασίλη με τα χαρούμενα ξωτικά τουμια πραγματική φάρμα για μοναδικές βιωματικές εμπειρίεςτο εργαστήρι παιχνιδιών του Άι Βασίληεργαστήρια δημιουργίας χριστουγεννιάτικων γλυκών και στολιδιώντο Παιχνιδοχώρι με απίθανα παιχνίδια και δραστηριότητες

Όπως σε όλα τα χωριά, το μεγάλο γλέντι γίνεται στην πλατεία. Στην κλειστή πλατεία του χριστουγεννιάτικου χωριού, θα έχει μουσική, χορό αλλά και πολλές άλλες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!

Στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό κάθε ημέρα είναι ξεχωριστή, με διαφορετικές φανταστικές παραστάσεις, shows και πολλές-πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για κάθε ημέρα στο Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό και επιλέξτε τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες εμπειρίες που θέλετε να ζήσετε.

Οι εκδηλώσεις γίνονται στο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πλήρως θερμαινόμενο Χωριό, ενώ λειτουργεί και ταβέρνα/χώρος εστίασης με φαγητό, λιχουδιές, καφέ, ροφήματα, σνακ για να χαλαρώσουν οι μεγάλοι αλλά και οι μικροί μετά τη διασκέδαση.

Info για το Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Paradise Park!

Για παιδιά 3-14 ετών

Διάρκεια προγράμματος: 3,5 ώρες

Είσοδος 15€ το κάθε παιδί – Γονείς / συνοδοί είσοδος ΔΩΡΕΑΝ

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Δεν υπάρχουν παιχνίδια με κερματοδέκτες

Δες ακόμα:

Θέατρο χωρίς κινητό: Ενεργοποιούμε όλες τις αισθήσεις μας

Το άρθρο Το μοναδικό Βιωματικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Paradise Park! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα