Βήμα – βήμα πώς να μάθεις κι εσύ τον iconic χορό της Wednesday που έχει γίνει viral στο TikTok

13:57 9/12/2022 - Πηγή: iPop

Χρειάζεσαι νέες χορευτικές φιγούρες; Η αγαπημένη μας Wednesday έχει φροντίσει γι’ αυτό, οπότε την επόμενη φορά που θα βγεις με τις φίλες σου δε θα γίνεις ρεζίλι στο κλαμπ. Ας μάθουμε μαζί βήμα – βήμα την iconic σκηνή με την χορογραφία της και ετοιμάσου να λάμψεις στην πίστα!

Στο 4ο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, η Wednesday

Addams επιδεικνύει μερικές εμβληματικές κινήσεις κατά τη διάρκεια ενός party στο Nevermore Academy, το σχολείο για απόκληρους.

Σε όλο το TikTok, οι fans κάνουν τις δικές τους εκδοχές του kooky χορού, που περιλαμβάνει το απότομο πέταγμα του κεφαλιού σου προς τα πίσω, κινήσεις με τα χέρια σου δεξιά κι αριστερά σαν ένα ρομπότ χωρίς άρθρωση και το έντονο βλέμμα.

Γιατί έχουμε φάει κόλλημα με την Wednesday Addams και τι είναι αυτό που μας ελκύει στις εφηβικές σειρές του Netflix;

Dancing is one of my favorite things to do. Along with gravedigging, conducting autopsies, and glaring uncomfortably. pic.twitter.com/q5sHhp82Rr

Wednesday Addams (@wednesdayaddams) November 25, 2022

«Αυτό θα το χορεύω σε κάθε πάρτι από εδώ και πέρα», γράφει ένας χρήστης του TikTok του οποίου η εκδοχή του για τον χορό έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 72 εκατομμύρια προβολές. Ντυμένος στα μαύρα, όπως είναι πάντα η Wednesday Addams, η TikToker μοιάζει εξαιρετικά με την Jenna Ortega, η οποία υποδύεται τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα στο show του Netflix και χορογράφησε τον χορό.

Οι κινήσεις της Ortega αποτίουν ξεκάθαρα φόρο τιμής σε άλλες κλασικές στιγμές της οικογένειας Addams, όπως εκείνη όπου η Wednesday διδάσκει τον Lurch να χορεύει στην κωμική σειρά της δεκαετίας του ’60.

@heyitsbessma This is how i’m gonna dance at every party from now on #wednesday #wednesdayaddams ♬ original sound – main account got banned @entertainmenttonight There’s someTHING about Wednesday’s iconic dancing scene… we just can’t put our *finger* on it. #wednesdaydance #wednesday #addamsfamily #fyp ♬ original sound –
Keywords
Τυχαία Θέματα