Ξεσήκωσε τα πλήθη η Φουρέιρα στο Athens Pride 2019! (Videos)

11:10 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Η Ελένη Φουρέιρα στο Athens Pride 2019 δεν πρόσθεσε απλώς τη δική της πινελιά αλλά έδωσε την πιο ξεσηκωτική συναυλία και γι’αυτό ο κόσμος την αποθέωσε!

Η Φουρέιρα στο Athens Pride 2019 ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για αυτή τη μέρα, για να κλείσει όπως της αρμόζει: Με χαρά, μουσική, κέφι, αγάπη! Την συναυλία της για το 15ο Athens

Pride λίγοι θα ξεχάσουν καθώς η τραγουδίστρια τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή το βράδυ του Σαββάτου, και χιλιάδες άνθρωποι δεν σταμάτησαν να την καταχειροκροτούν και να φωνάζουν το όνομά της!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή και έδωσε ένα από τα καλύτερα της shows! Είπε μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Fuego» αλλά και καινούργια τραγούδια όπως το «Gypsy Woan» και το «El Ritmo Psicodelico». Παράλληλα, τραγούδησε και ξένα, γνωστά και διαχρονικά hit, τα έδωσε όλα στο χορό όπως κάθε φορά και απογείωσε τη βραδιά!

Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι η πρώτη φορά που τραγουδά σε Pride καθώς έχει ανέβει στη σκηνή σε άλλα Pride στην Ευρώπη και κάθε φορά στέλνει το μήνυμα για την αγάπη, την ελευθερία, την ισότητα.

Η βραδιά ήταν γεμάτη αγάπη, μουσική και δυνατά μηνύματα. Παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς και εκτός από την Ελένη Φουρέρια απολαύσαμε και την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαυρογιώργη και τον Φοίβο Δεληβοριά. Όλοι μαζί, για έναν συγκεκριμένο σκοπό,μετέφεραν το μήνυμα και ένωσαν τους ανθρώπους.

Να σημειώσουμε πως το κέντρο της Αθήνας γέμισε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και κεντρικό σύνθημα για το Athens Pride 2019 ήταν το «Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία».

Παράλληλα, φέτος συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το πρώτο Pride στην Αθήνα, αλλά και 50 χρόνια απ’ την εξέγερση του Στόουνγουόλ στη Νέα Υόρκη, στις 28 Ιουνίου του 1969. Σημειώνεται ότι το 15ο Athens Pride τιμά τη μνήμη του ακτιβιστή Ζακ Κωστόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα:

Athens Pride 2019: Η Αθήνα γέμισε με τα χρώματα του ουράνιου τόξου! (Photos)

Το άρθρο Ξεσήκωσε τα πλήθη η Φουρέιρα στο Athens Pride 2019! (Videos) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα