Δασκάλα χορού, παντρεμένη με 2 παιδιά, έκανε sex με ανήλικο μαθητή της!

Μια 34χρονη δασκάλα χορού με κλακέτες, καταδικάστηκε σε ένα έτος φυλάκισης, επειδή έδινε αλκοόλ σε έναν 15χρονο μαθητή της, αλλά και επειδή είχε συνάψει μακροχρόνια ερωτική σχέση μαζί του...!

Η Kimberly Sauto, μια παντρεμένη μητέρα δύο παιδιών, είπε στους ανακριτές ότι αγαπούσε ακόμη το αγόρι από το Οχάιο, με το οποίο είχαν συναντηθεί σε...
ένα δικό της μάθημα κλακετών.

Οι... ακολασίες της Sauto ήρθαν στο φως όταν ο σύζυγός της βρήκε στην τσάντα του χορού της προφυλακτικά και μηνύματα στο κινητό της μεταξύ εκείνους και του θύματος με το τηλέφωνό της, δήλωσαν οι εισαγγελείς. Ο σύζυγός της την ανέφερε στην αστυνομία και έτσι βρέθηκε ένοχη για τη σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο.

Κατά την υπεράσπιση της, η Sauto υποστήριξε ότι φίλησε το θύμα και επικοινωνούσαν τακτικά, όμως δεν είχε ποτέ σεξουαλική επαφή μαζί του. Το θύμα κατέθεσε διαφορετικά. Οι δύο είχαν κάνει σεξ πολλές φορές, είπε ο νεαρός.

Η Δικαστής δήλωσε ότι η Sauto "συνέχισε να έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις για το θύμα" και παραδέχτηκε ότι η ίδια "αυτοικανοποιόταν" φαντασιώνοντας τον νεαρό, ακόμη και αφότου είχε αναφερθεί από τον άνδρα της στην αστυνομία, σύμφωνα με την Εφημερίδα Beacon.

Η Sauto, με αλογοουρά, φορώντας τα γκρι ριγέ ρούχα της φυλακής και σε χειροπέδες, έκλαιγε στο δικαστήριο ενώ η ποινή της διαβαζόταν.

"Ενώ με καταδικάζετε," δήλωσε, "ζητάω έλεος, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για τα παιδιά μου και την οικογένειά μου".

Τα παιδιά της είναι ηλικίας 5 και 9 χρόνων.

Η ποινή ενός χρόνου της Sauto θα μειωθεί κατά 53 ημέρες λόγω του χρόνου που έχει ήδη υπηρετήσει μετά την καταδίκη της, αφού την ανάγκασαν να μείνει πίσω από τα κάγκελα, χωρίς εγγύηση σύμφωνα με το huffingtonpost.com.
thessnea.blogspot.com
Keywords
Αναζητήσεις
τζοντα με δασκαλες χορο, σεξ παντρεμένη με ανηλικο
Τυχαία Θέματα