Windows Phone 7.8, Η πρώτη εμφάνιση τους σε βίντεο

ΟΚ, το ξέρω ότι είστε απογοητευμένοι με το γεγονός ότι τα Windows Phones αυτής της γενιάς δεν θα αναβαθμιστούν στα Windows Phone 8. Παρ’ όλα αυτά, θα απολαύσετε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά με την αναβάθμιση στα Windows Phone 7.8, όπως

η νέα αρχική οθόνη που βλέπουμε στο βίντεο.

Η Microsoft απογοήτευσε μια τεράστια μερίδα των χρηστών των Windows Phone, οι οποίοι περίμεναν πως και πως την έλευση των νέων Windows Phone 8. Η αλήθεια είναι πάντως, πως μια τέτοια κίνηση ήταν πλήρως αναμενόμενη, από τη στιγμή που η εταιρεία από το Redmond έχει αποφασίσει να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία σε κάθε συσκευή με το λειτουργικό της.

Όπως λοιπόν με τα Windows Phone 7 και 7.5 επέβαλε ένα συγκεκριμένο hardware, το ίδιο ακριβώς κάνει και με την επόμενη και πιο πλήρη έκδοση του λειτουργικού της. Οι κατασκευάστριες εταιρείες ίσως θα έπρεπε να περιμένουν λίγο περισσότερο πριν λανσάρουν συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά κάτι τέτοιο θα τις άφηνε αρκετά πιο πίσω σε πωλήσεις μέχρι να κυκλοφορήσει επίσημα το νέο λειτουργικό.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπουμε μια σύντομη παρουσίαση της αρχικής οθόνης των Windows Phone 7.8, με τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους των tiles.

Keywords
Τυχαία Θέματα