Apple, Μήνυση τώρα και για το Android 4.1 Jelly Bean…

Goodbyte

Τελειωμό δεν έχουν οι δικαστικές διαμάχες της Apple απέναντι στη Google και τις κατασκευάστριες εταιρείες Android συσκευών. Αυτή τη φορά μπήκε στο στόχαστρο το Samsung Galaxy Note 10.1 και όπως αναμενόταν το Android

4.1 Jelly Bean.

Όλη η ιστορία με την μηνύσεις από την Apple έχει καταντήσει γραφική. Οτιδήποτε έχει δημιουργήσει κάποιος στον πλανήτη, το θεωρεί αντιγραφή των δικών της πρωτοτύπων. Μόλις πριν λίγο καιρό κέρδισε 1 δισεκατομμύριο από τη Samsung, αλλά όπως είχαμε τονίσει τότε, εκείνη ήταν μόνο η αρχή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο νέος στόχος της εταιρείας από το Cupertino ονομάζεται Galaxy Note 10.1. Χωρίς να βλέπουμε τον λόγο (ΟΚ, έχει οθόνη μπροστά και όχι πίσω…) η Apple θεωρεί ότι το νέο tablet της Samsung μπορεί να αποτελέσει κομμάτι της νέας δίκης που αναμένεται το 2014.

Ταυτόχρονα, μια συσκευή που κατασκευάστηκε ακριβώς για να μην παραβιάζεις τις πατέντες της Apple, το Samsung Galaxy Nexus, μπήκε και αυτό στο στόχαστρο. Μαζί του, η τελευταία έκδοση του Android, η οποία φαίνεται να αποτελεί και τον βασικό “ύποπτο” για την Apple. Τι ακριβώς παραβιάζει το Jelly Bean; Μακάρι να ξέραμε. Δυστυχώς αυτή η ιστορία δύσκολα θα τελειώσει σύντομα και σύντομα θα φτάσουμε στο σημείο να ασχολούμαστε περισσότερο με τα δικαστήρια και λιγότερο με τα προϊόντα.

Το παρόν άρθρο Apple, Μήνυση τώρα και για το Android 4.1 Jelly Bean… αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα