Google Chrome 23, Κάντε τώρα την αναβάθμιση για καλύτερη αυτονομία!

Goodbyte

Η Google προχώρησε σήμερα στην αναβάθμιση του Google Chrome στην έκδοση 23. Οι αναβαθμίσεις που φέρνει στο προσκήνιο είναι σημαντικές, ξεκινώντας από την προσθήκη της επιλογής για “Do not track”, μέχρι την καλύτερη υποστήριξη GPU επιτάχυνσης στα βίντεο, που μεταφράζεται σε πολύ καλύτερη αυτονομία για τα laptops!

Τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια ότι ο Google Chrome

έχει αρκετά προβλήματα. Πολλοί είναι οι χρήστες που λοξοκοιτάζουν σε άλλες λύσεις, ακόμα και στον Internet Explorer 10 στα Windows 8, γεγονός που αποκλείεται να πέρασε απαρατήρητο στους υπεύθυνους.

Η νέα έκδοση του Chrome, δεν πρόκειται να σας αλλάξει το κλασικό περιβάλλον που γνωρίζετε, αλλά προσθέτει σημαντικά στοιχεία στο background του browser. Καλύτερη υποστήριξη στα HTML5 βίντεο, Do not Track support επιτέλους και GPU επιτάχυνση γραφικών είναι λίγες από τις αλλαγές της νέας έκδοσης. Ιδιαίτερα η τελευταία θα γίνει πολύ εμφανής αν χρησιμοποιείται τον Chrome σε κάποιο laptop. Σύμφωνα με τους Googlers, η νέα έκδοση θα σας εξασφαλίσει κατά 25% μεγαλύτερη αυτονομία στα βίντεο, παρατείνοντας σημαντικά τον χρόνο δουλειάς σε μπαταρία.

Για να αναβαθμίσετε τον browser σας άμεσα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το εικονίδιο που βρίσκεται τέρμα δεξιά και δίπλα στο πλαίσιο της διεύθυνσης -> Σχετικά με τον Google Chrome και να αφήσετε το πρόγραμμα να κάνει όλα τα υπόλοιπα. Απλά στο τέλος πατήστε επανεκκίνηση!

Το παρόν άρθρο Google Chrome 23, Κάντε τώρα την αναβάθμιση για καλύτερη αυτονομία! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα