HTCsense.com, Κατεβάστε τα δεδομένα σας σύντομα… γιατί θα χαθούν!

Η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου την τελευταία ώρα ήταν αρχικά πολύ απογοητευτική, καθώς η HTC (χωρίς να το καταλάβει;) έκανε λόγο για κλείσιμο της υπηρεσίας συγχρονισμού μέσω του HTCsense.com! Μετά τις απαραίτητες διευκρινήσεις, η εταιρεία αναφέρει ότι η υπηρεσία θα κλείσει για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να αναβαθμιστεί και να γίνει καλύτερη…

Όπως και να’ χει, το αποτέλεσμα σε πρώτη φάση για όλους εσάς που χρησιμοποιούσατε το HTCsense.com είναι το ίδιο, καθώς μέχρι τις 30 Απριλίου, θα πρέπει να κατεβάσετε ότι δεδομένα έχετε στο cloud για να μην τα χάσετε.

Προφανώς η HTC αποφάσισε ότι η υπηρεσία χρειάζεται ένα σημαντικό facelift και της ήταν αδύνατο να μεταφέρει τα δεδομένα των χρηστών αυτόματα στο νέο σύστημα.

Πάντως το τμήμα marketing της HTC θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό την επόμενη φορά που βγάζει ανακοινώσεις τέτοιου τύπου, καθώς για αρκετή ώρα υπήρχε η φήμη ότι η υπηρεσία θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν!

Show Press Release

Dear HTCSense.com customer,

HTCSense.com is undergoing a renovation to improve the services and value we deliver to customers like you.

Until the new services are ready, features previously available on HTCSense.com will be shutting down. If you have been using HTCSense.com to sync your Contacts, Messages, Footprints or Call History, you can download your data through April 30, 2012. After April 30, your data will no longer be accessible and will be deleted.

Download your .zip file by following these steps:

Visit http://htcsense.com

Log in with your HTCSense.com username and password

Click the ‘Download’ button in the Account Overview section

A .zip file containing your data will download to your computer for easy viewing

If you would like phone location or backup services for your device, please visit Google Play (formerly Android Market) and download an application that best meets your needs.

If you need additional assistance, please contact HTC Customer Service.

We apologize for any inconvenience. You’ll be among the first to know when the new and improved services are ready.

Thank you,
HTC

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GoodByte