KegDroid, Η μπύρα να ρέει άφθονη… μέσω του Android! [video]

12:21 1/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Το εντυπωσιακά επαγγελματικό σύστημα που κατασκεύασε ο κύριος Paul Carff, αναλαμβάνει να διαχειριστεί τις διαφορετικές μπύρες που έχετε στη διάθεση σας και να σας γεμίσει το ποτήρι με την αγαπημένη σας! Όλα συμβαίνουν μέσω του Android και της έξυπνης χρήσης των NFC tags.

Ο Paul Carff είναι εδώ και χρόνια υπάλληλος της Google,

γι’ αυτό όταν αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το σύστημα αυτοματοποιημένης παροχής (άφθονης!) μπύρας, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει το λογισμικό της εταιρείας από το Mounten View. O “υπάλληλος” που κάνει όλη τη δουλειά όπως θα δείτε στο video, είναι ένα Android ανθρωπάκι με το όνομα Betsy!

Εκτός από το πολύπλοκο σύστημα αυτοματισμού, το οποίο αναλαμβάνει να ανοίξει τις κάνουλες και να επιλέξει ανάμεσα στα βαρέλια μπύρας που έχουμε στην κατοχή μας, ο Paul Carff έχει κατασκευάσει την απαραίτητη εφαρμογή που τρέχει πάνω σε ένα Motorola Xoom tablet. Η εφαρμογή επιτρέπει την επιλογή μπύρας, την ποσότητα αυτής, ενώ σας παρέχει στοιχεία σχετικά με την θερμοκρασία του βαρελιού. Το εντυπωσιακό είναι ότι οι “πελάτες” ξεχωρίζουν μεταξύ τους μέσω των NFC tags, κάτι που θα μπορούσε να έχει εμπορική εφαρμογή άμεσα.

Υπάρχει κάποιος που δεν θα το ήθελε σπίτι του;;;

Kudos to Dimitris

Keywords
Τυχαία Θέματα