LG Optimus G, Διαφήμιση υπερπαραγωγή!

Goodbyte

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να ασχολούμαστε συνεχώς με το νέο LG Nexus 4, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό θα βασίζεται στο πάτωμα του superphone LG Optimus G. Η LG φροντίζει να μας θυμήσει το νέο της υπερόπλο με μια διαφήμιση επιπέδου Hollywood!

Εν αναμονή της παρουσίασης του νέου Nexus, είναι λογικό οι περισσότεροι να ασχολούνται με αυτό. Δυστυχώς για την ίδια, η LG μας έχει συνηθίσει

σε κακές τακτικές στο κομμάτι των software updates, γεγονός που κάνει πολύ κόσμο να μην την εμπιστεύετε και να προτιμά την καθαρή Nexus εμπειρία.

Από την άλλη, σύμφωνα με όσα έχουμε δει από τα μέχρι τώρα leaks, όσοι επιλέξουν το LG Nexus έναντι του Optimus G, θα πρέπει να χάσουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του δεύτερου, όπως την κάμερα των 13 megapixels, τα capacitive κουμπιά, την επιπλέον μνήμη (μάλλον 32 έναντι 8/16GB) και ίσως το πολύ μικρό πάχος.

Για να μας ξαναβάλει στο κλίμα, η LG (που έχει γίνει πάλι trend τον τελευταίο μήνα μετά από πολύ καιρό!) ετοίμασε ένα εξαιρετικό διαφημιστικό σποτ, που απευθύνεται για πρώτη φορά και στον υπόλοιπο -εκτός Άπω Ανατολής- κόσμο.

Πως σας φάνηκε;

Το παρόν άρθρο LG Optimus G, Διαφήμιση υπερπαραγωγή! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα