Nokia Lumia 825, Νέο mid-range Windows Phone 8 κινητό!

Goodbyte

Η Windows Phone 8 γκάμα κινητών της Nokia αρχίζει να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά ανά την υφήλιο με τα Nokia Lumia 820 και 920. Η Nokia όμως δεν σταματά εκεί. Απόδειξη για αυτό είναι η εμφάνιση ενός νέου μοντέλου με όνομα Lumia 825.

Όπως

μπορούμε να καταλάβουμε από το όνομα της συσκευής, θα είναι αρκετά κοντά στο Nokia Lumia 920, με το οποίο θα μοιράζονται τον ίδιο επεξεργαστή, το Qualcomm Snapdragon S4. Θα διαθέτει 16GB αποθηκευτικού χώρου, 8 megapixels camera, αλλά και καλύτερη οθόνη.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα οθόνη θα έχει τον τίτλο Puremotion, κάτι που σημαίνει άριστη απόδοση κάτω από τον ήλιο, μειωμένο χρόνο απόκρισης των pixel και ενδεχομένως την δυνατότητα χειρισμού της και με γάντια, μία δυνατότητα που έχει το Nokia Lumia 920. Εάν η τεχνολογία αυτή σας φαίνεται ενδιαφέρουσα, μπορείτε να διαβάσετε επιπλέον στοιχεία εδώ.

Οι πληροφορίες μιλούν για κυκλοφορία του κινητού κατά το τέλος Φεβρουαρίου, αλλά είναι ακόμα άγνωστο εάν θα διατεθεί κανονικά σε όλες τις χώρες, η προορίζεται για κάποια συγκεκριμένη αγορά ή πάροχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα