Nokia, Επαναφέρει την λειτουργία μεταφοράς αρχείων μέσω Bluetooth [rumor]

10:31 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Τα Windows Phone είναι ένα υπέροχο λειτουργικό σύστημα. Όμορφο και ταχύ, έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία θα σας κάνουν να τα αγαπήσετε. Αλλά, όπως συμβαίνει με τα περισσότερα πράγματα στην ζωή, δεν είναι τέλειο.

Αναφερόμαστε στην απουσία κάποιου προωτόκολλου μεταφοράς αρχειών για το Bluetooth. Με απλά λόγια, δεν μπορείτε να στείλετε κανενός είδους αρχεία με το μπλέ δόντι. Εσκεμμένο από την Nokia, ή όχι, η απώλεια

αυτής της δυβνατότητας έχει δυσαρεστήσει αρκετούς χρήστες, οι οποίοι για τον έναν η τον άλλο λόγο χρειάζεται να μεταφέρουν αρχεία μεσω της ασύρματης αυτής σύνδεσης.


Φαίνεται πως η Νοκια σκοπεύει στο μελλον να ενσωματώσει, είτε εγγενώς, είτε μέσω κάποιας εφαρμογής την δυνατότητα αποστολής και λήψης αρχείων μέσω της Lumia συσκευής του. Εάν η Microsoft αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της Apple και να κλειδώσει το BT κατάλαβε, πως η δύναμη που έχουν οι χρήστες είναι τεράστια και στο τέλος θα περάσει το δικό τους. Εξαλλου, αυτοι(εμέις) πληρώνουν!

Σύντομα θα δούμε εάν η κίνηση αυτή θα γίνει πραγματικότητα σε κάποιο μελλοντικό update της Windows Phone σειράς της Nokia

Keywords
Τυχαία Θέματα