RIM, Διέρρευσε roadmap που δείχνει τις πρώτες συσκευές με BlackΒerry 10 το 2013

13:21 3/7/2012 - Πηγή: GoodByte

Δεν έφταναν τα προβλήματα και οι απολύσεις στην RIM ήρθε και η μεγάλη καθυστέρηση στο νέο λειτουργικό της εταιρίας. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία πιο κάτω το BlackBerryOS ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει να είναι εσωτερικό έγγραφο της RIM που δείχνει το roadmap της εταιρίας.

Όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία δύο συσκευές θα λανσαριστούν το πρώτο τρίμηνο του 2013, μία με οθόνη αφής και μία δεύτερη με οθόνη αφής και QWERTY

πληκτρολόγιο. Αυτή η εικόνα συνάπτει με τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό πως η RIM όντως θα κυκλοφορήσει τις πρώτες συσκευές με BlackBerry 10 το 2013 αλλά και η κωδική ονομασία αυτών που είναι BlackBerry London και BlackBerry Nevada.

Το Roadmap επιπλέον δείχνει καθαρά δύο Tablets ένα αναβαθμισμένο PlayBook με δυνατότητα υποστήριξης δικτύων τέταρτης γενιάς και ένα νέο με κωδική ονομασία BlackForest.

Οι πληροφορίες που μας δίνει αυτή η εικόνα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς μπορούμε να δούμε την αναβάθμιση του Blackberry Playbook στο BlackBerry 10 στα τέλη του πρώτου τρίμηνου του 2013 με αρχές του δεύτερου ενώ υπάρχουν και άλλες δύο ονομασίες Nashville και Naples χωρίς παραπάνω όμως πληροφορίες.

Δεν θα τρομάξουμε όμως να δούμε αλλαγές σε αυτό το roadmap καθώς η RIM μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοιο αν το leak αυτό είναι πραγματικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα