Samsung Galaxy Note, Aργεί η αναβάθμιση σε Android 4.0 ICS σύμφωνα με τα Angry Birds!

14:15 6/3/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Rovio ετοιμάζει μια νέα έκδοση του αγαπημένου μας παιχνιδιού Angry Birds, η οποία θα κυκλοφορήσει αρχικά στο Samsung Galaxy Note. Σύμφωνα με το teaser video, το Note

θα λάβει ένα Galactic Upgrade σύντομα, όχι όμως και Android 4.0 ICS!

Αν και μπορεί να πρόκειται απλώς για παρεξήγηση, το teaser video για το νέο Angry Birds Space αφήνει πολλά ερωτηματικά σχετικά με την επικείμενη αναβάθμιση του Samsung Galaxy Note σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Στο τέλος του βίντεο αναφέρεται ότι η συσκευή θα λάβει ένα Galactic Upgrade που θα περιέχει την Premium Suite. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό το μεγάλο update αφορά την αναβάθμιση προς το Android 4.0, αλλά δεν γίνεται καμιά αναφορά που να επιτρέπει να ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο.

Φυσικά, μοιάζει πολύ μακρινό το σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Samsung μπορεί να αφήσει το Note με Android 2.3, αλλά ίσως αυτό καθυστερήσει πολύ πριν φτάσει στα δικά μας χέρια. Να θυμίσουμε πάντως ότι μόλις χθες ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρόθεση της εταιρείας να αναβαθμίσει το έτερο superphone της, το Samsung Galaxy S II, σε Android 4.0 ICS σε περίπου 10-15 ημέρες.

Τι πιστεύετε;

Keywords
Τυχαία Θέματα