Samsung Galaxy S III, Φωτογραφία που μπορεί και να είναι αληθινή!

Όπως σας είχαμε προετοιμάσει, κάθε ημέρα που περνά θα εμφανίζεται και τουλάχιστον μία είδηση σχετικά με το νέο Samsung Galaxy S III. Το δημοφιλές phonearena.com παρουσιάζει σήμερα μια αποκλειστική φωτογραφία, η οποία μοιάζει ταιριάζει “γάντι” με το user manual που ήρθε χθες στη δημοσιότητα.

Η συσκευή της φωτογραφίας έχει πολλές

πιθανότητα να είναι ή τουλάχιστον να μοιάζει σε αυτό που θα δούμε την επόμενη Τρίτη από τη Samsung. Οι καμπύλες στο σώμα της συσκευής είναι για πρώτη φορά τόσο εμφανείς, ενώ εκτός από Home button, στο κάτω μέρος βρίσκουμε και τα “κλασικά” δύο capacitive κουμπιά της Samsung.

Διαφορετική ιστοσελίδα είχε παρουσιάσει χθες ένα user manual που θεωρητικά αφορούσε το νέο Samsung Galaxy S III, το οποίο εμφάνιζε σε σκίτσο μια συσκευή που θυμίζει παρά πολύ αυτή που βλέπουμε σήμερα. Χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, το manual και η φωτογραφία πιθανόν να προέρχονται από την ίδια πηγή και απλά οι διαρροές να εμφανίστηκαν σε διαφορετική ημέρα για λόγους δημοσιότητας.

Όπως και να’ χει, η σημερινή φωτογραφία είναι περισσότερο αληθοφανής, αφού η μεγάλη καμπυλότητα των άκρων της συσκευής, ταιριάζει με την teaser φωτογραφία που δημοσίευσε μέσω Facebook, η δανέζικη Samsung…

Προσωπικά δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, αν και αυτό ίσως οφείλεται στην ποιότητα της λήψης. Εσείς τι λέτε;

Keywords
Τυχαία Θέματα