Samsung Galaxy S III, Η πρώτη συνάντηση και το benchmark [video]

18:22 7/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Είχαμε την χαρά χθες να βρεθούμε στο επίσημο event για την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S III στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσαμε να μην βάλουμε και εσάς στο κλίμα με βίντεο και φωτογραφίες. Η συσκευή είναι εξαιρετική από κοντά, εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά, αλλά όπως γνωρίζαμε ήδη, υστερεί σημαντική ποιοτικά.

Η χθεσινή εκδήλωση αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό event για τη Samsung, η οποία φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά στο καλύτερο

δυνατό “πλασάρισμα” του Samsung Galaxy S III. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίοι δήλωσαν προφανώς εντυπωσιασμένοι από τη συσκευή. Επί σκηνής βρέθηκαν στελέχη της ελληνικής Samsung όπως και Ολυμπιονίκες αθλητές μας, που στηρίζονται από την κορεάτικη εταιρεία.

Στα δικά μας τώρα… Ελπίζουμε ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε τον χρόνο να εξερευνήσουμε το Samsung Galaxy S III με περισσότερη άνεση, αλλά μέχρι τότε αξίζει να δείτε και εσείς όσα είδαμε εμείς, μέσα από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που μαζέψαμε από την χθεσινοβραδινή μας έξοδο!

Οι πρώτες εντυπώσεις μας είναι ελαφρώς θετικές. Πρόκειται σίγουρα για μια εξαιρετική συσκευή, η οποία κάνει μεγάλες υποχωρήσεις στο κομμάτι της ποιότητας και του design. Περισσότερα σε λίγες ημέρες…

Ο πρόεδρος της Samsung Hellas "διασκεδάζει" με το δικό του Samsung Galaxy S III.

Keywords
Τυχαία Θέματα