Asus, Παρουσίασε οθόνες με δυνατότητες 3D και multitouch

12:21 7/6/2012 - Πηγή: GoodByte

Τρεις οθόνες για διαφορετικά target group παρουσίασε η Asus, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει μια συνολική γκάμα προϊόντων. Κάθε μία από τις τρεις οθόνες προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες, όπως 3D περιεχόμενο, multitouch panel και συνδεσιμότητα μέσω θύρας Thunderbolt.

Το περισσότερο ενδιαφέρον στρέφεται αναγκαστικά στην 23άρα multitouch οθόνη εκ των

τριών, η οποία μπαίνει σε μια αγορά που αναμένεται να αναπτυχθεί ταχύτατα με την έλευση των Windows 8. Μετά την ανακοίνωση των πρώτων laptops με οθόνες αφής, ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσουν οθόνες αφής για desktop pc, οι οποίες είναι μάλλον απαραίτητες για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των Windows 8. Στα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά της θα βρείτε ανάλυση 1920x1080p, IPS τεχνολογία, 3 USB 3.0, VGA, HDMI και DisplayPort.

Οι άλλες δύο οθόνες είναι μεγέθους 27 ιντσών και προσφέρουν είτε 3D περιεχόμενο είτε συνδεσιμότητα μέσω θύρας Thunderbolt. Τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά τους δεν διαφέρουν ουσιαστικά σε κάτι, αφού και οι δύο οθόνες προβάλλουν περιεχόμενο σε ανάλυση 1080p και προσφέρουν τις ίδιες θύρες εξόδου και εισόδου.

Τιμές και διαθεσιμότητα θα μάθουμε εν καιρώ. Μέχρι τότε δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Engadget και αποφασίστε αν κάποια από αυτές θα είναι η επόμενη οθόνη σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα