Samsung Galaxy S III, Θα διαθέτει Download Mode!

10:31 8/5/2012 - Πηγή: GoodByte

Όταν κυκλοφόρησε το Android, ένα μεγάλο μέρος χρηστών το “αγκάλιασε”, διότι τους επέτρεπε να τροποποιήσουν την έκδοση λογισμικού του τηλεφώνου σύμφωνα με τις δικές τους απαιτήσεις και ανάγκες. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα που για κάθε κινητό υπάρχουν δεκάδες ROM.

Στο νέο της μοντέλο, το Samsung Galaxy S III, η Samsung δεν προσπαθεί να το παίξεi Apple, αλλά ουσιαστικά θέλει να βοηθήσει τους developers δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη να πειράξει όσο θέλει το λογισμικό. Όπως είναι φυσικό όμως, με τόση ελευθερία είναι σίγουρο ότι θα συμβεί μία “στραβή”, με αποτέλεσμα το κινητό να κολλάει ή να μην είναι απόλυτα λειτουργικό(soft-brick).

Για το λόγο αυτό η Samsung ενσωμάτωσε το Download Mode, στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμα και αν το, μελλοντικό, κινητό σας δεν εκκινεί, ώστε να επιστρέψετε πίσω στην εργοστασιακή έκδοση(stock στην γλώσσα μας).

Αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη κίνηση από την Samsung και το μόνο που απομένει μέχρι την κυκλοφορία είναι η διάθεση της ROM στο ευρύ κοινό, ώστε να αρχίσουν τα mods!

Keywords
Τυχαία Θέματα